S.W.A.T: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

S.W.A.T: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

S.W.A.T: Κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης σύλληψης του «εγκεφάλου» ενός καρτέλ εμπορίας ανθρώπων, η ομάδα S.W.A.T. έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες ενός μεγάλου σεισμού, που πλήττει την περιοχή.

Εν τω μεταξύ, ο Στριτ αγωνίζεται να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη της ομάδας, ενώ προσαρμόζεται στη νέα του θέση. Παράλληλα, ο Χόντο γνωρίζει τη Νία Γουέλς, μια πρόσφατα διαζευγμένη εισαγγελέα και περνά τη νύχτα μαζί της. Όταν, όμως, την επισκέπτεται στο νοσοκομείο, μετά τον τραυματισμό της στον σεισμό, βρίσκει τον πρώην σύζυγό της στο πλευρό της.

Τι είδαμε στο προηγούμενα επεισόδια

Επεισόδιο 21 (Δευτέρα 5 Ιουλίου)

«Hunted»

Ο Χόντο και ο Ντίκον θα χρειαστεί να αποδείξουν τις δεξιότητές τους ως μέλη της ομάδας S.W.A.T. για να αποφύγουν μια συμμορία ένοπλων μισθοφόρων, που τους κυνηγούν στο βουνό, μετά από ενέδρα.

Επεισόδιο 22 (Τρίτη 6 Ιουλίου)

«Hoax»

Μια ψεύτικη κλήση έκτακτης ανάγκης βάζει τον Χόντο και την ομάδα του σε περιπέτειες, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν και να αποτρέψουν βομβιστικές επιθέσεις. Η σχέση του Τζιμ με τη μητέρα του θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του, ενώ η Τζέσικα εκπλήσσεται από τον πρόεδρο της αστυνομικής επιτροπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved