Γερμανού: Οι συγκινητικές στιγμές της με τον Κουτσογιαννόπουλο την ώρα του αποχαιρετισμού
Media

Γερμανού: Οι συγκινητικές στιγμές της με τον Κουτσογιαννόπουλο την ώρα του αποχαιρετισμού

Καλύτερα δε γίνεται: Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά η Ναταλία Γερμανού στο φινάλε της εκπομπής της για τη φετινή σεζόν.

Κατά την έναρξη της εκπομπής της η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως του χρόνου δεν θα είναι όλοι οι συνεργάτες της στο Καλύτερα δε γίνεται.

«Καλωσορίσατε στο τελευταίο “Καλύτερα δεν γίνεται”. Ήταν η καλύτερη σεζόν κι από τις τρεις με τον Κώστα γιατί τα μωρά μου είναι νεοαφιχθέντα. Είναι μέρα χαράς και συναισθηματικής φόρτισης γιατί του χρόνου δεν θα είμαστε σε απαρτία. Κρατάμε τις καλές στιγμές» είπε η Ναταλία Γερμανού με μουσική υπόκρουση το τραγούδι "Εμείς" του Νίκου Καρβέλα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην αποχώρηση του Κώστα Τσουρού ο οποίος πάει Mega για να βρεθεί στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη για μία άλλη, πολύ διαφορετική εκπομπή από το "Καλύτερα δε γίνεται".

Νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας η Ναταλία αποκάλυψε μέσα από το twitter της πως και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δεν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή της μιας και επέλεξε να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια, που δεν είναι άλλα από την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της στο Mega.

Ακουγόταν έντονα εδώ και καιρό ότι ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου θα φύγει για το Mega και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μιας και υπήρξε για παραπάνω από 16 χρόνια ένας από τους στενότερους συνεργάτες και φίλους της.

Η επιβεβαίωση στις φήμες ήρθε από τη Ναταλία Γερμανού μέσα από το twitter στο οποίο και απάντησε σε ευθεία ερώτηση ενός χρήστη αν θα συνεχίσει του χρόνου ο Κουτσογιαννόπουλος ή θα φύγει για την Ελένη Μενεγάκη. "Είναι το κορίτσι του αφού! 16 χρόνια… δεν τον αδικώ” του απάντησε μονομιάς και χωρίς περιστροφές η Ναταλία Γερμανού.

Το μεσημέρι της Κυριακής (11-07) λίγο πριν το φιλάνε της, τον αποχαιρέτησε εμφανώς συγκινημένη.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved