Κλεμμένα όνειρα: Αποκαλύψεις και απρόσμενες συναντήσεις
Media

Κλεμμένα όνειρα: Αποκαλύψεις και απρόσμενες συναντήσεις

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Κλεμμένα όνειρα, η Αλεξάνδρα μιλά στον Κίμωνα για τη σχέση της με τον Δημήτρη που φαίνεται να περνά δύσκολες μέρες. Ο ‘Αρης λέει στην ‘Αντα ότι θα πολεμήσει για τη Φαίη κι εκείνη τον κατηγορεί για εγωισμό και πείσμα. 

Η Χρύσα χρησιμοποιεί τα μαθήματα με τον Σταύρο για να ενισχύει τις πιθανότητες να τον φέρει κοντά της. Η Φαίη παίρνει μία σημαντική απόφαση για το μέλλον της και αιφνιδιάζει την Φρύνη.

Ο ‘Αρης ζητά από τον πατέρα του να εργαστεί στην εταιρεία. Η ‘Αννα καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον Μπίλυ και με κωδικοποιημένο τρόπο να τον προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που τον απειλεί. ‘Οταν ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι του βρίσκει την Αλεξάνδρα με μία εντελώς απρόσμενη συντροφιά… Η συνάντηση στο σπίτι της οικογένειας Μαλτέζου δίνει λαβή για συζητήσεις.

Η Βίκυ συναντά τον ‘Αρη στο εξοχικό. Η Αλεξάνδρα ζητά να μάθει τι ειπώθηκε στη συνάντηση του Δημήτρη με τον ‘Αρη. Η ένταση μεταξύ των δύο συζύγων είναι εμφανής και ολοένα αυξανόμενη. Ο Ρώσος συναντά τη Σάννυ στην αποθήκη: μία εκρηκτική συνάντηση δύο έντονων προσωπικοτήτων! Η Φρύνη ανησυχεί για τη Φαίη και πηγαίνει να συναντήσει στον Σταύρο για να του ζητήσει βοήθεια. Η ‘Αννα προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τις έρευνες του Δημήτρη και να σώσει τον Μπίλυ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved