Ο Γιατρός: Μετά την παραίτηση του Αντίλ, ο Τάνζου έχει αναλάβει πλήρως τα ηνία
Media

Ο Γιατρός: Μετά την παραίτηση του Αντίλ, ο Τάνζου έχει αναλάβει πλήρως τα ηνία

Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος: Στο σημερινό επεισόδιο (13/7), μετά την παραίτηση του Αντίλ από τα καθήκοντά του, ο Τάνζου έχει αναλάβει πλήρως τα ηνία και είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει νέες ιδέες για να κάνει το νοσοκομείο πιο λειτουργικό και κερδοφόρο.

Μια από αυτές τις ιδέες θέτει τους ειδικευόμενους γιατρούς σε σκληρό ανταγωνισμό μεταξύ τους, και μάλιστα αναγκάζει τον Αλί να «διαγωνιστεί» εναντίον της αγαπημένης του.
Βρίσκοντας τον εαυτό του στην αντίπαλη ομάδα από εκείνη, ο Αλί συνειδητοποιεί ότι πάνω από την ανάγκη του να γίνει καλός γιατρός και να κάνει τα πάντα σωστά είναι η αγάπη του για τη Νάζλι, η οποία εξάλλου έχει προσαρμοστεί σε τόσες πολλές από τις δικές του ιδιοτροπίες.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Αλί, που έχει στερηθεί και ο ίδιος την αγάπη όταν ήταν παιδί, δεν μπορεί με τίποτα να αντέξει τη σκέψη ότι το μωρό της Κιβιλτζίμ παραμένει στο ορφανοτροφείο και όχι στην αγκαλιά μιας οικογένειας που θα το αγαπάει για πάντα. Σαν «μεγάλος αδελφός», νιώθει πως πρέπει να είναι κοντά του πάση θυσία. Έτσι, παίρνει μια παράλογη απόφαση, και μάλιστα χωρίς προηγουμένως να το συζητήσει με κανέναν. Όμως η Νάζλι μαθαίνει από τρίτους την πράξη του Αλί και νιώθει αφάνταστα προδομένη που ο αγαπημένος της πήρε μια τόσο σοβαρή απόφαση χωρίς να τη σκεφτεί καθόλου, χωρίς να της πει τίποτα. Η σχέση τους περνά την πρώτη της πολύ σοβαρή κρίση. Εν τω μεταξύ, ο Αντίλ καταφέρνει επιτέλους να ανοίξει την καρδιά του στην κόρη του, η οποία για πρώτη φορά τον ακούει χωρίς οργή και μάλιστα δέχεται να μη φύγει ακόμη από την πόλη αλλά να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγο καιρό ακόμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved