H γη της ελιάς: Αυτό είναι το νέο... καυτό ζευγάρι της νέας σειράς του Γεωργίου!
Media

H γη της ελιάς: Αυτό είναι το νέο... καυτό ζευγάρι της νέας σειράς του Γεωργίου!

H γη της ελιάς: Είναι νέοι, όμορφοι και θα... συζητηθούν! Η Μυρτάλη και ο Στέφανος ή αλλιώς η Αφροδίτη Λιάντου και ο Liam Ireland είναι οι δύο πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί που θα μας συστηθούν το φθινόπωρο μέσα από τη « Γη της ελιάς», την καθημερινή σειρά των Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου.

Με φόντο το μοναδικό τοπίο της επιβλητικής Μάνης, οι ήρωες ζουν έναν δυνατό έρωτα, που σκιάζεται από ίντριγκες αλλά και μια παλιά βεντέτα, η οποία αναζωπυρώνεται αναπάντεχα... Φιλόδοξοι και ταλαντούχοι τόσο στη ζωή όσο και στο γυαλί, οι πρωταγωνιστές δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τη συμμετοχή τους στη σειρά του ΜΕ6Α. Εξάλλου δεν είναι και μικρή τύχη στα πρώτα σου βήματα να βρίσκεσαι πλάι σε ονόματα όπως η Μάρω Κοντού και η Λυδία Κονιόρδου! Ποιοι είναι όμως η Αφροδίτη και ο Liam και ποια τα μυστικά των ρόλων που υποδύονται;

Αν και κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, ακολουθώντας τα χνάρια των γονιών της, της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου, η όμορφη Αφροδίτη δηλώνει τραγουδίστρια και συνθέτρια. Εξάλλου από μικρή ηλικία κατάλαβε ότι η μουσική είναι η μεγάλη της αγάπη.Έκανε μαθήματα φωνητικής, μουσικής θεωρίας και μιούζικαλ ενώ στα 18 της μετακόμισε στην Αγγλία για να σπουδάσει Μουσικολογία. Οι στίχοι και η μουσική των τραγουδιών της είναι εμπνευσμένα από τα δικά της βιώματα. Το «why» ήταν το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε συστήνοντάς τη στο κοινό. Το επόμενο κομμάτι της, το «How it goes», της έδωσε την ευκαιρία να πάρει μέρος στο Madwalk. Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού της «Fly me away», έλαβε μέρος ως opening act στη συναυλία της Μαρίζας Ρίζου που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Το τελευταίο κομμάτι της είναι το «This is love», μια μπαλάντα, με βιντεοκλίπ επηρεασμένο από τις δεκαετίες των '90ε και '60ε.

Στον ελεύθερο της χρόνο η Αφροδίτη ασχολείται με το χόμπι της, τη ζωγραφική, και συγκεκριμένα με τον σχεδίασμά ρούχων. Επίσης της αρέσει το μοντάζ και συνήθως είναι εκείνη που αναλαμβάνει να φτιάχνει τα βιντεοκλίπ της, αλλά και τη σκηνοθεσία τους! Ορόλος της Η Αφροδίτη ενσαρκώνει τη γεωπόνο Μυρτάλη Βρεπάκου. Μοναχοκόρη του ισχυρού επιχειρηματία Ιπποκράτη Βρεπάκου, που ασχολείται με την καλλιέργεια της ελιάς, είναι ένα κορίτσι 23 ετών που τη χαρακτηρίζουν » το... τσαγανό και το πείσμα, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της την καταρρακώνει. Όχι μόνο γιατί η απώλειά του είναι ένα μεγάλο «χτύπημα», αλλά και γιατί συνειδητοποιεί ότι κινδυνεύει, καθώς κάποιος επιδιώκει να τη σκοτώσει! Το κίνητρο του επίδοξου δολοφόνου είναι, όπως όλα δείχνουν, οικονομικό... Η Μυρτάλη μαθαίνει σοκαρισμένη ότι ο πατέρας της την αποκλήρωσε! Τώρα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να δείξει πυγμή, ώστε να διεκδικήσει την περιουσία που της έκλεψαν. Στο πλευρό της έχει πάντα τον άνθρωπο που αγαπά, τον Στέφανο Καπερνάρο.

Στο... αίμα του κυλά κρητικό και βρετανικό αίμα! Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο, αλλά μέχρι τα ό του έζησε στην Αγγλία. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου τελείωσε το σχολείο. Ανέκαθεν λάτρευε το μπάσκετ, όμως ύστερα από 12 χρόνια προπονήσεων και αγώνων σε διάφορες ομάδες στην Κρήτη και στην Αθήνα αποφάσισε να τα παρατήσει, γιατί γοητεύτηκε από ένα μάθημα υποκριτικής που παρακολούθησε στο σχολείο. Από εκείνη τη στιγμή κατάλαβε ότι αυτό θέλει να ακολουθήσει. Έτσι, στα 20 του γύρισε στην Αγγλία για να σπουδάσει στη δραματική σχολή στο Μπράιτον, ενώ συμμετείχε σε παραστάσεις και ταινίες. Προκειμένου να βγάζει τα προς το ζην ως φοιτητής, εργαζόταν ως σερβιτόρος και μπάρμαν, γεγονός που του έμαθε να σέβεται τη δουλειά και να παλεύει για να διεκδικεί τους στόχους του. Παραδέχεται πως η μεγάλη του αγάπη είναι ο κινηματογράφος. Μάλιστα σε ηλικία 12 χρόνων έψαξε τις 200 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών του πήρε 2 χρόνια για να τις δει, αλλά τα κατάφερε!

Ο ρόλος του Ο Λίαμ ενσαρκώνει τον 27χρονο Στέφανο Καπερνάρο, που εργάζεται και αυτός ως γεωπόνος. Τολμηρός, επίμονος και φιλόδοξος, λατρεύει την καλλιέργεια της ελιάς και την ενασχόληση με τη γη. Άνθρωπος της δράσης, που δεν παρασύρεται εύκολα από το συναίσθημα, καθώς ακούει συνήθως τη «φωνή» της λογικής, έχει μια μεγάλη αδυναμία: τη Μυρτάλη. Ο έρωτάς του για εκείνη θα είναι και το μοναδικό του καταφύγιο όταν ξεσπάσει η παλιά βεντέτα.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved