Η εξομολόγηση της Μαλέσκου για το τροχαίο ατύχημα που είχε: «Είχαμε πέσει από γκρεμό…»
Media

Η εξομολόγηση της Μαλέσκου για το τροχαίο ατύχημα που είχε: «Είχαμε πέσει από γκρεμό…»

Love it: Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε καλεσμένο στην εκπομπή της σήμερα (13/7) τον Ιωάννη Αθανασόπουλο και έκανε μια αποκάλυψη με αφορμή μια εξομολόγησή του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο διάστημα που βρισκόταν σε κώμα και τότε με αφορμή αυτό, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε τη δική της αποκάλυψη.

«Αντίστοιχη κακή επέτειο έχω κι εγώ για τους γονείς μου γιατί και εμείς σε νεαρή ηλικία πηγαίναμε Κυριακή του Πάσχα στο χωριό και είχε συμβεί ένα ατύχημα. Οδηγούσαν τα ξαδέλφια μου και είχαμε πέσει με τον αδελφό μου ως παιδιά από γκρεμό.

Για καλή μας τύχη ήταν οργωμένο το χωράφι οπότε δεν είχαμε πολλούς άσχημους τραυματισμούς εμείς ως παιδιά. Είχαν βρεθεί άνθρωποι από το πουθενά και μας είδαν. Από τότε λοιπόν συνέβη και σε μένα μια μεγάλη αλλαγή παρότι ήμουν σε νεαρή ηλικία. Κυρίως όμως την ζούσα μέσα από τα μάτια των δικών μου κάθε φορά που ανακαλούσαν το γεγονός αυτό και ότι άργησα πολλά χρόνια για να μπω σε ένα αυτοκίνητο, πόσο μάλλον να οδηγήσω», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής συνομιλώντας με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved