S.W.A.T: Μια ομάδα ληστών βάζει στο στόχαστρο εμπόρους διαμαντιών
Media

S.W.A.T: Μια ομάδα ληστών βάζει στο στόχαστρο εμπόρους διαμαντιών

S.W.A.T:  Ο Χόντο και η Κρις διεισδύουν σε ένα κρουαζιερόπλοιο που είναι υπό τον έλεγχο πειρατών

σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν το σχέδιό τους να διαφύγουν στο Μεξικό με ένα φορτίο ναρκωτικών, ενώ η υπόλοιπη ομάδα προσπαθεί να ανακαλύψει την ταυτότητα των εγκληματιών.
Εν τω μεταξύ, ο Στριτ ξεκινά από την αρχή στην ακαδημία S.W.A.T. με τον Λούκα να του δημιουργεί προβλήματα, ενώ παράλληλα κάνει έναν καινούργιο φίλο, τον Ντέβλιν.


Μια ομάδα καλά οργανωμένων και βαριά οπλισμένων ληστών βάζει στο στόχαστρο εμπόρους διαμαντιών στο κέντρο του Λος Άντζελες. Η ομάδα S.W.A.T. προσπαθεί να προσδιορίσει τον επόμενο στόχο και αποκαλύπτει ότι οι τρεις έμποροι είναι συνδεδεμένοι με την ισραηλινή μαφία.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ο Χόντο επηρεάζεται συναισθηματικά από τον θάνατο ενός υπόπτου και αναζητά παρηγοριά από τη μητέρα του, τη Χάρις. Επίσης, ενώ ο Στριτ ανησυχεί ότι ο Λούκα έχει μια προσωπική βεντέτα εναντίον του, η Κρις θα αντιμετωπίσει μια περίεργη πρόταση

Τι είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια

Η ομάδα S.W.A.T. συνεργάζεται με την εισαγγελέα Νία Γουελς, προκειμένου να προστατεύσουν τους μάρτυρες μιας δίκης για δωροδοκία, αφού ορισμένοι από αυτούς γίνονται στόχος βομβιστικών επιθέσεων του οργανωμένου εγκλήματος.

Εν τω μεταξύ, η Κορτέζ μαθαίνει ότι, λόγω περικοπών του προϋπολογισμού, τα μέλη του S.W.A.T. θα πρέπει να επιστρέψουν στις καθημερινές περιπολίες, κάτι που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον τους.

Ο Χόντο υποπτεύεται τον Έρικ Ουέλς, έναν Αμερικανό στρατάρχη και πρώην σύζυγο της Νία, όταν εκείνος ζητά από τον αστυνόμο και την ομάδα S.W.A.T. να τον βοηθήσουν στην σύλληψη ενός φυγόδικου ληστή ναρκωτικών.

Παράλληλα, η Τζέσικα αναγκάζεται να εφαρμόσει περικοπές στον προϋπολογισμό των τμημάτων, ενώ ο Στριτ κάνει μια συγκλονιστική ανακάλυψη για τη μητέρα του και ταυτόχρονα ζητά από τον Χόντο να επιστρέψει στο S.W.A.T.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved