Ο Γιατρός: Ο Αλί καταφέρνει και πάλι να σώσει ένα παιδί που κινδυνεύει
Media

Ο Γιατρός: Ο Αλί καταφέρνει και πάλι να σώσει ένα παιδί που κινδυνεύει

Ο Γιατρός, η Ιστορία ενός Θαύματος: Στο σημερινό επεισόδιο (15/7), με τη χαρακτηριστική του ευαισθησία και διαισθητικότητα, ο Αλί καταφέρνει να σώσει ένα παιδί που κινδυνεύει.

Για να μπορέσει όμως να το κάνει, αναγκάζεται να παραβεί τους κανόνες και να ζητήσει την κάλυψη των υπόλοιπων συναδέλφων του, οι οποίοι τώρα ρισκάρουν να βρεθούν κι αυτοί στο στόχαστρο του Τάνζου. Ο συνήθως απρόσιτος και κυνικός Ντορούκ αφήνει στιγμιαία να φανεί η ευαίσθητη πλευρά του, όταν όμως η Φερντά προσπαθεί να τον κάνει να ανοιχτεί κι άλλο, εκείνος περνά και πάλι στην άμυνα. Ένα απροσδόκητο γεγονός λιώνει τους πάγους ανάμεσα στον Αλί και τη Νάζλι και τους βοηθά να πουν αυτά που είχε ανάγκη να ακούσει ο ένας από τον άλλο μα κρατούσαν τόσο καιρό κρυφά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Ο Αλί έχει καταλάβει ότι θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο για να προσφέρει στη Νάζλι όσα χρειάζεται κι εκείνη από μια σχέση. Έτσι, αποφασίζει να κάνει κάτι εντελώς αντίθετο με το χαρακτήρα του, για να την ευχαριστήσει. Άθελά του όμως πληγώνει ξανά τη Νάζλι, η οποία αποφασίζει πως αυτή τη φορά δε θα τον συγχωρήσει τόσο εύκολα.
Ο Αλί θα πρέπει να καταλάβει το λάθος του και να απολογηθεί γι αυτό, και όχι να θεωρεί την κατανόησή της όπως πάντα δεδομένη. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα μεταξύ τους, όσο είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν να δουλεύουν ως ανταγωνιστές και όχι μαζί ως ομάδα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Αλί έχει να αντιμετωπίσει και την ψυχρότητα της Φερντά, η οποία ακόμα ζηλεύει την «πατρική» σχέση του με τον Δρ. Αντίλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved