Μάκης Παπαδημητρίου: «Κάποιοι συνάδελφοι καλούσαν παπαράτσι να τους φωτογραφίσουν»
Media

Μάκης Παπαδημητρίου: «Κάποιοι συνάδελφοι καλούσαν παπαράτσι να τους φωτογραφίσουν»

«Κάνει ένα μπραφ ο χρόνος και έχω γίνει κάποιος άλλος. Είναι μια λυπηρή ιστορία που από πίσω έχει πολύ χιούμορ», εξομολογείται ο Μάκης Παπαδημητρίου.

Ο Μάκης Παπαδημητρίου ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Κατερίνα Λυπηρίδου με την οποία απέκτησαν έναν γιο που σήμερα είναι 11 χρόνων και τον οποίο αμέσως μετά θα τον συναντούσε.

«Με τον γιο μου περνάμε υπέροχα. Και νιώθω μερικές φορές σαν να ξεγλιστρά ο χρόνος. Ψηλώνει και λες: Τι έγινε τώρα; Πότε ήταν 5 ετών και τώρα είναι έφηβος... Το αντί­στοιχο το παθαίνω με τα κιλά. Περνάνε έξι μήνες και λέω: Πότε πήρα 14 κιλά; Πώς έγινε αυτό;

Δεν είναι το καθημερινό "σήμερα πήρα 1 κιλό" ή "200 γραμμάρια". Κάνει ένα μπραφ ο χρόνος και έχω γίνει κάποιος άλλος. Είναι μια λυπηρή ιστορία που από πίσω έχει πολύ χιούμορ. Αν και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά και τις αυξομειώσεις βάρους, τελευταία έχω αρχίσει να τρέχω και θέλω να αδυνατίσω. Ακολούθησα κάποια διατροφή, είπα να κάνω κάποια δίαιτα, το αποτέλεσμα ήταν να πάρω κιλά αντί να χάσω. Δεν είχα καμία πειθαρχία», αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Gala.

«Όποιος σου πει ότι δεν τον ενοχλεί να παίζει για λιγότερο κοινό, θα σου πει ψέματα. Ειδικά στην κωμωδία θέλεις να αλληλεπιδράς με τον κόσμο. Δεν συγκρίνεται η αίσθηση όταν παίζαμε τη "Μήδεια" πριν από την πανδημία με γεμάτο θέατρο με αυτήν όταν την παίζαμε με πληρότητα 30% λόγω πανδημίας. Δεν ήταν ωραία. Ας ελπίσουμε τον φετινό χειμώνα να μην είναι έτσι. Και είχαμε καλομάθει», προσθέτει.

Σχετικά με το πόσο "διάσημος" αισθάνεται, ο ηθοποιός απαντά:

«Δεν θεωρώ ότι δεν είμαι κάτι σημαντικό για να ασχολούνται μαζί μου. Θα δώσω μία συνέντευξη, αλλά μόνο μία, όταν είναι να προωθήσω κάποια παράσταση. Είχα μάθει παλιότερα ότι κάποιοι συνάδελφοι καλούσαν παπαράτσι να τους φωτογραφίσουν στο αεροδρόμιο. Δεν θέλω να μπω σε αυτό το παιχνίδι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved