Ματωμένη Γη:  Η Ναταλία προσπαθεί να αναζωογονήσει τη φλόγα του πάθους με τον Πάκο
Media

Ματωμένη Γη: Η Ναταλία προσπαθεί να αναζωογονήσει τη φλόγα του πάθους με τον Πάκο

Ματωμένη Γη: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο. 

Ο Juan Jose μαθαίνει να υπερασπίζεται τον εαυτό του στη φυλακή με σκληρό τρόπο αλλά γίνεται απερίσκεπτος. Η Ναταλία προσπαθεί να αναζωογονήσει τη φλόγα του πάθους με τον Πάκο. Ο Roberto λέει στην Aurora ότι την αγαπά.

Τι είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια

Οι οικογένειες Castañeda και Montiel αντιμετωπίζουν εχθρικά η μια την άλλη εξαιτίας ενός ατυχήματος. Συλλαμβάνουν τον Juan Jose που είναι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας Montiel, αλλά και ο μεγάλος έρωτας της όμορφης Aurora Castañeda.

Ο Κρισάντο είναι γεμάτος οργή εναντίον των Μόντιελ και τους μηνύει. Με αυτοπεποίθηση ότι δεν θα έχουν χρήματα, ζητάει τη γη τους σε αντάλλαγμα. Η Aurora επισκέπτεται τον Juan Jose στη φυλακή.

Προσπαθούν να βιάσουν την Aurora και να χειραγωγήσουν τον Juan Jose στη φυλακή. Ο Κρισάντο παραδίδει τα εδάφη των Μόντιελ στον γιο του Λεονάρντο. Η Ναταλία δεν δέχεται να χάσει τον αμπελώνα της.

Ο Juan Jose ανακαλύπτει τη μυστική κρυψώνα του Iván και θέλει να το χρησιμοποιήσει εναντίον του. Η Aurora ζει με φόβο και αποφασίζει να φύγει. Ο Ρομπέρτο ​​επιμένει για να την κερδίσει πίσω. Η σχέση μεταξύ της Ναταλίας και του Πάκο περνάει κρίση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved