Love It: Συγκινημένη στο φινάλε της εκπομπής η Μαλέσκου – Η υπόσχεση και το δώρο που δέχτηκε
Media

Love It: Συγκινημένη στο φινάλε της εκπομπής η Μαλέσκου – Η υπόσχεση και το δώρο που δέχτηκε

Love It: Αυλαία για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου το μεσημέρι της Παρασκευής (16-07).

Η παρουσιάστρια πιο χαρούμενη από ποτέ, έκανε φινάλε με λόγια συγκίνησης ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και όλους όσοι κατά τη διάρκεια της σεζόν την κατέκριναν. Αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και έδωσε την υπόσχεση για μια νέα πιο γεμάτη και δημιουργική τηλεοπτική σεζόν, έκανε τον απολογισμό της.

«Πιστεύω πάρα πολύ στη θετική πλευρά των ανθρώπων και αν και μου έχετε πει πάρα πολλές φορές ότι έχω το ροζ συννεφάκι, έχετε δίκιο. Πιστεύω στη ρομαντζάδα στο να ακολουθείς και να πιστεύεις στα όνειρά σου. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που δεν έχω προλάβει να πω ονόματα, όλους τους συνεργάτες. Κρατάμε τα καλά με μια υπόσχεση με το καλό τη νέα σεζόν να είμαστε εδώ και να σας κάνουμε να αγαπάτε όπως εμείς εδώ στο Love It. Με το καλό με τη νέα σεζόν να σμίξουμε», είπε και παρέλαβε ένα υπέροχο δώρο από τους συνεργάτες της.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Παράλληλα η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε και όλους όσοι την κατέκριναν σε αυτό το βήμα της.

«Κάποιοι είπαν ότι είμαι έξω από τα νερά μου, ναι κι αυτό είναι λογικό στην αρχή. Επειδή όμως αγαπώ αυτό που κάνω κι έχω κάνει την προσπάθεια μου θέλω να υποσχεθώ πως πρωτίστως θα γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και θα εξελίσσομαι. Έχω κάνει φίλους όχι απλά συνεργάτες ακόμη κι εσάς που είπατε κάποια πραγματάκια για να διορθωθώ τα έχω κρατήσει», είπε.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved