Survivor: Συγκλονίζει πρώην παίκτης: «Γονάτισα και τον παρακαλούσα να μου δώσει φαγητό»
Media

Survivor: Συγκλονίζει πρώην παίκτης: «Γονάτισα και τον παρακαλούσα να μου δώσει φαγητό»

Survivor: Μπορεί να ήταν από τους πρώτους παίκτες που αποχώρησαν από το ριάλιτι, να έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις όμως για πρώτη φορά αποκάλυψε αυτό που έζησε στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής (16-07) στην εκπομπή Καλοκαίρι #not αποκάλυψε μια συγκλονιστική στιγμή που έζησε μέσα στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολα στο Survivor με το φαγητό. Τον πρώτο καιρό ειδικά ήταν για όλους μας μια εξωπραγματική εμπειρία. Το να στερούμαστε το φαγητό είναι κάτι εκτός της φαντασίας μας και ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, είπε και περιέγραψε τι έζησε:

«Αυτό που ζούσαμε εκεί, για ανθρώπους που βλέπαμε στη ζούγκλα είναι η καθημερινότητά τους και δεν πληρωνόντουσαν για να πεινάνε….

Φαντάσου να βρεθείς μπροστά σε έναν άνθρωπο ρακένδυτο και να τον παρακαλάς, εκείνον να σου δώσει να φας. Αυτή τη σκηνή που έζησα όταν πεινούσα πάρα πολύ… Εγώ γονάτισα μπροστά σε έναν από αυτούς τους ανθρώπους, ο οποίος ήταν σε τραγική κατάσταση, με σκισμένα ρούχα και ήταν πάρα πολύ φτωχός, δεν είχε δόντια… Γονάτισα μπροστά του και τον παρακαλούσα να μου δώσει φαγητό. Ζητούσα από έναν άνθρωπο που δεν είχε τίποτα να μου δώσει εμένα. Αυτή η εικόνα σε βάζει σε μια άλλη προοπτική. Εκείνη τη στιγμή βλέπεις αυτό που ορίζει το «εγώ και το βλέπεις να κατακερματίζεται. Είμαστε μια κουκίδα. Δεν θα τι πίστευα ότι θα ήμουν σε τέτοια ανάγκη», αποκάλυψε.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved