Elif: Η Παρλά είναι σε κώμα
Media

Elif: Η Παρλά είναι σε κώμα

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά Elif

Η Παρλά είναι σε κώμα. Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και υποκρίνεται πως νοιάζεται για την κατάσταση της Παρλά. Η Βιλντάν λέει τα άσχημα νέα στην Ελίφ. Αν και η μικρή δεν συμπαθεί την Παρλά επειδή δεν της φέρεται καλά, νιώθει μεγάλη θλίψη, για αυτό που συνέβη.

Η Αλέβ επιστρέφει στο σπίτι της Λεμάν αλλά δεν της μιλάει για το τι ανακάλυψε. Θέλει να μάθει πρώτα γιατί η Ζουλιντέ μένει στο σπίτι του Σαφάκ. Ο Κερέμ νιώθει απαίσια και πιστεύει πως ευθύνεται για το ατύχημα αφού, απορροφημένος από τις σκέψεις του, δεν έδωσε σημασία στις προειδοποιήσεις σχετικά με το αυτοκίνητο. Ο Κερέμ προσεύχεται για να γίνει καλά η Παρλά και η Σουρεγιά εύχεται το ίδιο αλλά πιστεύει πως ο Κερέμ προσεύχεται για την κοπέλα του.

Η επέμβαση ολοκληρώνεται και ο γιατρός τους λέει πως η Παρλά ξέφυγε τον κίνδυνο αλλά θα πρέπει να την παρακολουθήσουν για να δουν πως θα εξελιχθεί η κατάστασή της. Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά επιστρέφουν από το νοσοκομείο και η κοπέλα κλαίει συνεχώς.

Ο Ταρίκ της ζητάει να ηρεμήσει επειδή είναι έγκυος και μπορεί να κάνει κακό στο μωρό τόση στεναχώρια. Ο Ταρίκ ζητάει από τη Ματσιντέ να μιλήσει και εκείνη στη Χουμεϊρά. Η Ματσιντέ ξέρει πως όλα όσα κάνει και νιώθει ο Ταρίκ είναι ψέματα και το μόνο που επιθυμεί είναι να είναι καλά η κόρη της. Η Σουρεγιά μένει μαζί με τον Κερέμ στο νοσοκομείο.

Ο Κερέμ της ζητάει να πάει σπίτι να ξεκουραστεί αλλά εκείνη προτιμά να μείνει μαζί του. Το πρωί η νοσοκόμα τους φέρνει καλά νέα, η Παρλά άνοιξε τα μάτια της και ο Κερέμ ενθουσιάζεται. Ο γιατρός όμως λίγο αργότερα λέει στον Κερέμ πως η Παρλά συνήλθε αλλά δεν θα μπορέσει να περπατήσει ποτέ ξανά. Το σοκ είναι μεγάλο για τον Κερέμ.

Η Σουρεγιά είναι έξω από το γραφείο του γιατρού και περιμένει τον Κερέμ. Ο Κερέμ λέει τα άσχημα νέα στη Σουρεγιά και εκείνη τον προτρέπει να μιλήσει στην Παρλά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved