Ο Γιατρός: Ο Αλί πρέπει να πει τα πάντα στη Νάζλι
Media

Ο Γιατρός: Ο Αλί πρέπει να πει τα πάντα στη Νάζλι

Ο Γιατρός: Στο σημερινό επεισόδιο (20/7), η Νάζλι κάνει την κίνηση κλειδί και φέρνει την ανατροπή - τώρα όλα είναι στα χέρια του δικαστή και φαίνεται πως ο Αλί θα γλιτώσει τις βαρύτερες συνέπειες.

Έτσι, μπορεί να ασχοληθεί και πάλι με το θέμα του κ. Ισμέτ, Μετά από ένα τεστ που του κάνει, πείθεται ότι ο κ. Ισμέτ κατά βάθος δεν είναι κακός και μπορεί να αλλάξει, ειδικά εάν τον βοηθήσει και ο Αλί.
Παρ’ όλα αυτά, πολύ γρήγορα ο κ. Ισμέτ θα αποδειχθεί ανάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξε και η κόρη του και ο Αλί. Δεν υπάρχει πια άλλο χρονικό περιθώριο: ο Αλί πρέπει να πει τα πάντα στη Νάζλι, και να μείνει δίπλα της για να τη βοηθήσει να μαζέψει τα κομμάτια της για άλλη μια φορά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Ο Αλί είναι πλέον σίγουρος ότι ο κ. Ισμέτ δεν έχει αλλάξει καθόλου. Ξέρει ότι όσο δεν λέει στην Νάζλι την αλήθεια και εκείνη συνηθίζει να τον έχει και πάλι στη ζωή της, τόσο περισσότερο θα πληγωθεί στο τέλος. Τώρα όμως έχει μεγαλύτερα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει. Έχει φτάσει η μέρα της δίκης του και ο Δρ. Αντίλ τον προειδοποιεί ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να χάσει τα πάντα. Για πρώτη φορά, η Νάζλι δεν είναι δίπλα του για να τον στηρίξει, γιατί έχει αναλάβει μια πολύ πιο σημαντική αποστολή: να αποδείξει πάση θυσία την αθωότητά του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved