Ο Γιατρός: Η Νάζλι μαζεύει το κουράγιο της και έρχεται αντιμέτωπη με τον πατέρα της
Media

Ο Γιατρός: Η Νάζλι μαζεύει το κουράγιο της και έρχεται αντιμέτωπη με τον πατέρα της

Ο Γιατρός: Στο σημερινό επεισόδιο (21/7), ένα πολύ ιδιαίτερο περιστατικό έρχεται στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ και η αλήθεια αποκαλύπτεται λεπτό το λεπτό.

Η πραγματική ταυτότητα μιας μικρής ασθενούς με σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν κρύβει τελικά απιστία, αλλά μια τραγική ιστορία εγκατάλειψης. Παράλληλα, ο Αλί χρησιμοποιώντας τις δικές του εμπειρίες από τα παιδικά του χρόνια, καταφέρνει να μαλακώσει την καρδιά ενός οξύθυμου και βίαιου οικογενειάρχη, ο οποίος κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Εν τω μεταξύ, η Νάζλι μαζεύει το κουράγιο της και έρχεται αντιμέτωπη με τον πατέρα της και τα ψέματά του. Μετά τον πιο δύσκολο αποχαιρετισμό της ζωής της, θα μπορέσει ο Αλί να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της;

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Η Νάζλι κάνει την κίνηση κλειδί και φέρνει την ανατροπή - τώρα όλα είναι στα χέρια του δικαστή και φαίνεται πως ο Αλί θα γλιτώσει τις βαρύτερες συνέπειες. Έτσι, μπορεί να ασχοληθεί και πάλι με το θέμα του κ. Ισμέτ, Μετά από ένα τεστ που του κάνει, πείθεται ότι ο κ. Ισμέτ κατά βάθος δεν είναι κακός και μπορεί να αλλάξει, ειδικά εάν τον βοηθήσει και ο Αλί.

Παρ’ όλα αυτά, πολύ γρήγορα ο κ. Ισμέτ θα αποδειχθεί ανάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξε και η κόρη του και ο Αλί. Δεν υπάρχει πια άλλο χρονικό περιθώριο: ο Αλί πρέπει να πει τα πάντα στη Νάζλι, και να μείνει δίπλα της για να τη βοηθήσει να μαζέψει τα κομμάτια της για άλλη μια φορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved