Κλεμμένα όνειρα: Ο Σταύρος και η Φαίη εξομολογούνται ο ένας στον άλλον την αγάπη τους
Media

Κλεμμένα όνειρα: Ο Σταύρος και η Φαίη εξομολογούνται ο ένας στον άλλον την αγάπη τους

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Κλεμμένα όνειρα,  ο Σταύρος «στριμώχνει» τη Βίκυ με δύσκολες ερωτήσεις, στην προσπάθειά του να μάθει για τον πατέρα του. 

Λίγο αργότερα, η Μαρία τον φέρνει σε αμηχανία, όταν του δηλώνει πως η παρουσία της Φαίης στο σπίτι του αρχίζει να την ενοχλεί. Ο ‘Αρης επιστρέφει στο πατρικό του. Στο μεταξύ, η Χρύσα τα βάζει μαζί του για τη στάση που κρατά σχετικά με το γάμο των γονιών τους.

Ο Σταύρος και η Φαίη εξομολογούνται ο ένας στον άλλον την αγάπη τους και ο Σταύρος αποφασίζει να μιλήσει στη Μαρία για το πώς νιώθει… Οι τοκογλύφοι παρακολουθούν στενά τη φάρμα της Μαντούς και καταστρώνουν σχέδιο για να εκδικηθούν τον Γιάννη. Ο Ρώσος μαθαίνει έκπληκτος πως η θεία του Λαγού δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της ανατροφής του παιδιού και τον στέλνει σε ίδρυμα… Ο Δημήτρης κάνει δώρο στη Βίκυ το περιβόητο δαχτυλίδι, που είχε βρει στην τσέπη του η Αλεξάνδρα. Στο μεταξύ, η Χρύσα επιδιώκει να προσεγγίσει τον Σάκη…

Η Αλεξάνδρα απαιτεί να μάθει από τον ‘Αρη με ποια στοιχεία κατηγορεί τον πατέρα του… Ο ‘Αρης παραδέχεται πως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και της ζητά συγγνώμη για την αυθόρμητη και ακραία αντίδρασή του. Ο Σταύρος εξομολογείται στο Ρώσο πως είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Φαίη.

Ο Ρώσος τον μαλώνει και του προτείνει να μιλήσει στη Μαρία το συντομότερο για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η Φαίη αποφασίζει να σταματήσει να κρύβεται και να γυρίσει πίσω στο σπίτι της. Η Μαντώ αναζητά τον Γιάννη και ανησυχεί. Στο μεταξύ, ο Γιάννης περνάει δύσκολες ώρες στα χέρια των απαγωγέων του. Η Ζωή ρωτά επίμονα τη Βίκυ αν πρόσεξε τίποτα ερωτικό ανάμεσα στον Σταύρο και τη Φαίη, αλλά η Βίκυ της λέει πως δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό στον ορίζοντα… Λίγο μετά, ο Σταύρος ζητά από τη Μαρία να χωρίσουν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved