Κλεμμένα όνειρα: Ο Σταύρος, ένα ψυχικό ράκος, εξηγεί στη Φαίη τι έγινε με τη Μαρία
Media

Κλεμμένα όνειρα: Ο Σταύρος, ένα ψυχικό ράκος, εξηγεί στη Φαίη τι έγινε με τη Μαρία

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Κλεμμένα όνειρα, η Μαρία συντρίβεται από την απόφαση του Σταύρου να χωρίσουν. Αποφασίζει να κάνει μία μοιραία κίνηση

Η Βίκυ ρωτά τον Σταύρο πώς πήρε η Μαρία την είδηση του χωρισμού τους και αυτός της λέει προβληματισμένος ότι αντέδρασε πολύ ψύχραιμα. Η Βίκυ ανησυχεί και πηγαίνει στο σπίτι της Ζωής για να σιγουρευτεί πως όλα είναι καλά… Παρά τις εξηγήσεις του Δημήτρη για το δαχτυλίδι, η Αλεξάνδρα εξακολουθεί να είναι απόμακρη και ο Δημήτρης αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι άλλο συμβαίνει.

Ο Σταύρος και η Βίκυ πάνε στο νοσοκομείο να δουν τι έχει συμβεί με τη Μαρία και τον Θόδωρο, αλλά η Ζωή ξεσπάει και τους διώχνει κακήν – κακώς. Ο Ρώσος υπόσχεται στον ανήσυχο Λαγό πως δεν θα χρειαστεί να αφήσει τη γειτονιά και τους φίλους του. Στο μεταξύ, η Χρύσα και ο ‘Αρης κακολογούν τον Σταύρο στην Αλεξάνδρα και της ζητούν να τον διώξει από το κολέγιο.

Η Σάννυ ετοιμάζει σχέδιο εκδίκησης, αλλά η Κρίστη την αναγκάζει να σταματήσει και της λέει πως η ίδια αποφάσισε συνειδητά να φύγει από το κολέγιο. Η Χρύσα συνεχίζει να προσεγγίζει τον Σάκη για το καλό του σχεδίου της και αυτός πέφτει στην παγίδα της με μεγάλη ευκολία. Ο Σταύρος, ένα ψυχικό ράκος, εξηγεί στη Φαίη τι έγινε με τη Μαρία και της λέει πως νιώθει ο ίδιος υπεύθυνος.

Η ‘Αντα συμφιλιώνεται με τον ‘Αρη και αποδέχεται πια το γεγονός πως οι δυο τους βλέπουν το ένας τον άλλο μόνο φιλικά. Ο Κίμωνας ζητάει από την Αλεξάνδρα να μεσολαβήσει για το θέμα της Κρίστης κι αυτή του υπόσχεται πως θα προσπαθήσει να λύσει το ζήτημα. Ο Ρώσος μαλώνει για άλλη μια φορά τον Σταύρο, που με τις επιλογές του έστειλε τη Μαρία στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, η Ζωή λέει στη Βίκυ πως θέλει να κόψουν κάθε επαφή, ενώ η Φαίη βλέπει εφιάλτες με τη Μαρία…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved