Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έπεσαν οι υπογραφές με την Acun Media! Η επιβεβαίωση και το συμβόλαιο!
Media

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έπεσαν οι υπογραφές με την Acun Media! Η επιβεβαίωση και το συμβόλαιο!

Ακουγόταν εδώ και καιρό, το επιβεβαίωσε αρχικά με δηλώσεις της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και σήμερα έπεσαν οι υπογραφές! Η queen Dina ανήκει και επισήμως πλέον στην Acun Media

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό ότι πλέον οδεύει προς ΣΚΑΪ ώστε να αναλάβει όχι ένα αλλά δύο ή και παραπάνω projects στο κανάλι, ανήκοντας όμως στο δυναμικό της Acun και όχι του καναλιού.

Η εταιρία παραγωγής του Τούρκου μεγιστάνα άλλωστε είχε εκφράσει άλλωστε από καιρό την επιθυμία της να συνεργαστεί με την παρουσιάστρια και λέγεται ότι συζητούσαν μία πιθανή συνεργασία από τότε που η Κωνσταντίνα είχε συμμετάσχει ως παίκτρια στο Survivor.

Περασμένα ξεχασμένα όμως όλα αυτά αφού πλέον και οι δύο πλευρές γυρίζουν σελίδα και κοιτούν μπροστά με πολύ δυναμισμό και όρεξη για δουλειά.

Η Κωνσταντίνα λοιπόν, αν και αρχικά ήταν να παρουσιάσει στις αρχές της σεζόν το ριάλιτι παιχνίδι Αγρότης μόνος ψάχνει, το κανάλι έκρινε πως θα ήταν καλύτερο αυτό να προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν χωρίς τίποτα ακόμα να είναι σίγουρο.

Έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι η Κωνσταντίνα στις αρχές της σεζόν να μας καλησπερίζει από το πλατό της εκπομπής "My Style Rocks" το οποίο της είναι γνώριμο.

Επίσης, σύμφωνα με όσα ακούγονται, η Κωνσταντίνα προορίζεται και για την παρουσίαση lifestyle εκπομπής το σαββατοκύριακο χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί η ζώνη προβολής της αν και το πιο πιθανό είναι να τη βλέπουμε κάθε μεσημέρι.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ίδιας με μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να υπογράφει τα συμβόλαια με την Acun Media, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved