Μενεγάκη: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας της εκπομπής – Θα τα χάσεις με την εμφάνισή της
Media

Μενεγάκη: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας της εκπομπής – Θα τα χάσεις με την εμφάνισή της

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Ελένη Μενεγάκη στο τρέιλερ της νέας της εκπομπή της στο Mega.

Aναπάντεχα υπέροχο και τόσο διαφορετικό που θες να το βλέπεις ξανά και ξανά! Η Ελένη χαμογελαστή κι έτοιμη για το νέο της «ταξίδι» στο κανάλι που ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία.

Φρέσκια, ανανεωμένη, μαυρισμένη και πιο λαμπερή από ποτέ δείχνει αυτό που μας είχε λείψει, την αγάπη της για αυτό που κάνει με ζωντάνια, αυθορμητισμό και πολλά αληθινή χαμόγελα.

Δες την στο πρώτο τρέιλερ που μόλις ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του Mega στο Instagram.

«Η Ελένη επιστρέφει στην τηλεόραση… Στο MEGA, στο MEGA το καλό» ακούγεται στο φινάλε του τρέιλερ.

https://www.instagram.com/p/CRzOgmrj-Jd

Λίγη ώρα μετά το δημοσίευσε κι εκείνη, γράφοντας: «Καλή μας αρχή ! #eleni #MegaNeoProgramma #ToMegaToKalo @megatvcom»

«Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της, έγινε όλα αυτά το χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούριο αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίσει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση με την ίδια εδώ και ενάμιση περίπου μήνα να είναι σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved