Ο Γιατρός: Φερμάν και Αλί γίνονται από «αδέλφια» ανταγωνιστές
Media

Ο Γιατρός: Φερμάν και Αλί γίνονται από «αδέλφια» ανταγωνιστές

Ο Γιατρός: Στο σημερινό επεισόδιο (28/7), προκειμένου να σώσει ένα παιδί από σχεδόν βέβαιο θάνατο, ο Αλί παίρνει την πρωτοβουλία να το χειρουργήσει εκτάκτως, χωρίς την επίβλεψη του Φέρμαν, και μάλιστα χωρίς καν να τον ενημερώσει.

Η επέμβαση του Αλί πετυχαίνει, το παιδί κερδίζει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, και η Μπελίζ μια ευκαιρία να διαφημίσει το ταλέντο του Αλί και το έργο του νοσοκομείου. Όμως το περιστατικό ήταν εξαρχής του Φέρμαν, και ο μόνος λόγος που δεν μπόρεσε να κάνει αυτός τη σωτήρια επέμβαση ήταν ότι την ίδια στιγμή έσωζε κάποια άλλη ασθενή σε κρίσιμη κατάσταση. Νιώθοντας παραγκωνισμένος και προδομένος, ξεσπά την οργή του στον Αλί για την πρωτοβουλία που πήρε εν αγνοία του. Φαίνεται ότι στο εξής δε θα είναι ο μεγάλος αδελφός του, ούτε καν ο δάσκαλός του, αλλά ο ανταγωνιστής του. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Νάζλι εξακολουθεί να είναι ψυχρή απέναντι στον Αλί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Ο Τάνζου είναι αποφασισμένος να οδηγήσει το Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ στην κορυφή. Έτσι, αναλαμβάνει όλο και πιο δύσκολα περιστατικά και δίνει υπερβολική έμφαση στη δημοσιότητα, παρά την πίεση που ασκεί όλη αυτή η κατάσταση στους γιατρούς του νοσοκομείου.

Εν τω μεταξύ, οι φήμες πως ο Αλί τα έχει φτιάξει με την καινούργια του γειτόνισσα εξαπλώνονται με ταχύτατο ρυθμό και, όπως είναι λογικό, φτάνουν και στα αυτιά της Νάζλι. Εκείνη προσπαθεί να φανεί δυνατή και προσποιείται την αδιάφορη, όμως η προσποίηση είναι άγνωστη λέξη για τον Αλί. Στην πρώτη ευκαιρία, της ανοίγει την καρδιά του για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα του, αλλά η Νάζλι είναι πολύ πληγωμένη για να αλλάξει την απόφασή της. Μέσα σε όλα αυτά, η Έζο συνεχίζει την «επίθεση φιλίας» στον Αλί εισβάλλοντας όλο και πιο συχνά στον προσωπικό του χώρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved