Elif: Η Τουλάι μαθαίνει πως είναι έγκυος
Media

Elif: Η Τουλάι μαθαίνει πως είναι έγκυος

Tι θα δούμε σήμερα 30 Ιουλίου στη σειρά του star, Elif;

Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ πηγαίνουν στο μαγαζί και αφήνουν έξω τα παιδιά να παίξουν για να μιλήσουν με την Τουλάι. Τα νέα κάνουν την Τουλάι να αρρωστήσει ξανά. Η Ζουλιντέ την πηγαίνει στο νοσοκομείο και ο Σαφάκ μένει με τα παιδιά. Η Ιντζί και ο Εμιρχάν αναρωτιούνται τι συμβαίνει με την Τουλάι και ο Σαφάκ τους καθησυχάζει.

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει φαγητό στη Μελέκ και μετά φεύγει για να πάει να δει την Τουλάι γιατί ξέρει πως αυτή και η Ζουλιντέ θα έχουν τρελαθεί από την αγωνία τους. Η Ζουλιντέ και η Τουλάι πηγαίνουν στο νοσοκομείο και η Τουλάι υποβάλλεται σε εξετάσεις. Ο Ταρίκ πηγαίνει στη γειτονιά της Μελέκ και βλέπει από απόσταση τον Μουσταφά. Πιστεύει πως η Ματσιντέ βρήκε τη Μελέκ πριν από εκείνον.

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο μαγαζί και παραξενεύεται όταν δεν βλέπει κανέναν. Τηλεφωνεί αμέσως στην Τουλάι και του λέει πως είναι στο νοσοκομείο. Ο Ταρίκ τα βάζει με τους άντρες του και τους διατάζει να βρουν τον Βεϊσέλ. Τους προειδοποιεί πως ο Μουσταφά είναι και αυτός στη γειτονιά και πως αυτή τη φορά δεν θα ανεχθεί την αποτυχία. Η Μελέκ είναι μόνη της στην αποθήκη και ακούει δύο άντρες έξω από την αποθήκη. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και εκείνος της λέει πως θα έρθει αμέσως.

Ο Ταρίκ βλέπει τον Βεϊσέλ στο δρόμο να ψάχνει τρόπο να πάει γρήγορα στην αποθήκη για να βοηθήσει τη Μελέκ. Ο Ταρίκ τον αναγνωρίζει αλλά ο Βεϊσέλ όχι και μάλιστα ζητάει και τη βοήθειά του. Η Τουλάι μαθαίνει πως είναι έγκυος.

Ο Βεϊσέλ πλησιάζει το αυτοκίνητο του Ταρίκ και εκείνος δείχνει πρόθυμος να τον βοηθήσει και να τον πάει όπου θέλει. Η Μελέκ στην αποθήκη είναι φοβισμένη αλλά όταν φεύγουν οι άντρες, που προσπαθούσαν να μπουν, αποφασίζει να πάρει τον Βεϊσέλ για να τον ενημερώσει αλλά το τηλέφωνο της δεν έχει μπαταρία. Ο Βεϊσέλ φτάνει στην αποθήκη με τον Ταρίκ. Ο Σαφάκ καλεί τον Αϊχάν, τον πατέρα ενός από τους μαθητές τους και ζητάει μια χάρη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved