Δυο ξένοι: Η Μαρίνα υπό την πίεση του Λάμπη, θα αναγκαστεί να διακόψει την σχολή
Media

Δυο ξένοι: Η Μαρίνα υπό την πίεση του Λάμπη, θα αναγκαστεί να διακόψει την σχολή

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Δυο ξένοι, η απογοήτευση της Μαρίνας είναι μεγάλη, μετά την άρνηση του Κωνσταντίνου να της δώσει μια σκηνή για να την προετοιμάσει, ώστε να του δείξει την πρόοδό της.

Παράλληλα προβληματίζεται και για το μέλλον της στη σχολή. Ο Κωνσταντίνος δείχνει αμετάπειστος, κάτι που εξοργίζει την Ντένη και την αναγκάζει στη “χάραξη” ενός νέου σχεδίου… σωτηρίας της προστατευόμένης της! Στόχος του “αλάνθαστου” σχεδίου: να δείξει στο γιο της ότι η Μαρίνα μπορεί μεν να μην διαθέτει κλασσική παιδεία, αλλά δεν στερείται ευαισθησιών.

‘Ετσι το σχέδιο για “ραντεβού στα τυφλά” της μαθήτριας και του μαθητή της στη Λυρική σκηνή, μπαίνει σε εφαρμογή… Η βραδιά, περιέργως, θα εξελιχθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο, με τον Κωνσταντίνο να αναγνωρίζει αρετές και θετικά σημεία της Μαρίνας. Η έκπληξή του, διαπιστώνοντας τις κρυφές χάρες της, είναι μεγάλη και η απόφασή του να την πάρει στα σοβαρά τον “ξενίζει” ευχάριστα… Την επόμενη ημέρα όμως, η Μαρίνα υπό την πίεση του Λάμπη, θα αναγκαστεί να διακόψει την σχολή. Η συνάντηση στην μπουάτ της Ντένης, της Μαρίνας και του Κωνσταντίνου για να συζητηθούν με ψυχραιμία και επιχειρήματα τα νέα δεδομένα, στήνεται και πάλι από την Ντένη που δεν φαντάζεται πως θα καταλήξει η βραδιά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved