Δυο ξένοι: Κανείς δεν περιμένει την "αναπάντεχη" κατάληξή τους
Media

Δυο ξένοι: Κανείς δεν περιμένει την "αναπάντεχη" κατάληξή τους

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Δυο ξένοι, παραμονές του γάμου του και ο Κωνσταντίνος έχει ένα φοβερό εκνευρισμό που προκαλεί απορίες.

Τον εκνευρισμό του φαίνεται να καταλαβαίνει μόνο ο Τόλης, αφού ξέρει περισσότερα πράγματα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να μάθει από τη Μαρίνα για το τι έγινε το προηγούμενο βράδυ. Εκείνη πάλι, θέλοντας να δείξει ότι δεν την νοιάζει καθόλου ο γάμος του Κωνσταντίνου, αναφέρεται στο ερωτικό σμίξιμο μαζί του σαν ένα "τυχαίο" γεγονός. Και ενώ η ατμόσφαιρα είναι ήδη ηλεκτρισμένη, η Ντένη, επηρεασμένη από την κακή έκβαση των γεγονότων, βρίσκει ως αφορμή την Ντιάνα για να τσακωθεί με τον Νικηφόρο.

Το ίδιο βράδυ, ο Κωνσταντίνος ψάχνει με τον Τόλη τρόπους προσέγγισης της θυμωμένης Μαρίνας. Στο ίδιο κλίμα όμως, βρίσκεται και ο Νικηφόρος που πιστεύει ότι η Ντένη τον απατά με τον πτέραρχο και ζητάει από τη Μαρούσκα, έναντι αδράς αμοιβής, να του αναφέρει τα πάντα για την κυρά της. Όμως, οι μέρες περνούν και ο γάμος πλησιάζει. Όπως άλλωστε και τα "μπάτσελορ" πάρτι των δύο μελλόνυμφων, χωρίς κανείς να φαντάζεται την "αναπάντεχη" κατάληξή τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved