Μαύρα Μεσάνυχτα: Η Τζία τους έχει σοκάρει όλους με τις αποδείξεις που κρατάει στα χέρια της
Media

Μαύρα Μεσάνυχτα: Η Τζία τους έχει σοκάρει όλους με τις αποδείξεις που κρατάει στα χέρια της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα, η Τζία τους έχει σοκάρει όλους με τις αποδείξεις που κρατάει στα χέρια της.

Αποδείξεις που καίνε τον Σερέτη αλλά και την ίδια. Είναι όμως αποφασισμένη να το τραβήξει ως το τέλος. Ο Θράσος εκτιμάει την αυτοθυσία της και παρότι η ηθική του τον φρενάρει, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να χρησιμοποιήσει τον «άσσο στο μανίκι». Στήνει λοιπόν με τη βοήθεια των υπολοίπων σχέδιο εκβιασμού του Σερέτη. Απ’ την άλλη ο Σερέτης στήνει το δικό του κόλπο για νέο ισχυρό χτύπημα. Στη βίλα, η Λένα πείθεται απ’ την Αγγέλα ότι ο καλύτερος τρόπος για να χειριστεί το Θράσο είναι να μην του ξαναμιλήσει. Να δώσει όρκο σιωπής. Και τον εφαρμόζει.

Ο Νικόλας ανοίγει την καρδιά του στην Πένυ, παραδέχεται τα λάθη του και κείνη αποφασίζει τελικά να είναι μαζί του, σε μια σχέση που θα χτιστεί με εμπιστοσύνη και αλήθειες. Ο Βασίλης φρικάρει όταν μαθαίνει το παιχνίδι της Τζίας με το Σερέτη και απαιτεί εξηγήσεις. Η Τζία του φανερώνει μυστικά απ’ το παρελθόν της. Η Σιλβή συλλαμβάνεται απ’ την αστυνομία για τη δολοφονία του Αποστόλη. Η Σιλβή στο κρατητήριο και ο Ζαν – Κλόντ ανακρίνεται. Επιμένει ότι εκείνος είχε βάλει τη βόμβα στο αυτοκίνητο του Αποστόλη.

‘Οσο κι αν προσπαθεί ο Ερρίκος να μάθει τι συμβαίνει, ο Σερέτης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για τον μάρτυρα κατηγορίας. Ο Θράσος αποφασίζει να παίξει σκληρό παιχνίδι προκειμένου να ελευθερώσει τη Σιλβή και το Ζαν – Κλόντ. Δίνει εντολή να αποσταλεί το επίμαχο dvd ακόμα και στη γυναίκα του Σερέτη. Η Λένα πανηγυρίζει στο σπίτι τη σύλληψη της Σιλβή και την επισκέπτεται και στο κρατητήριο για να την κάνει κουρέλι. Σπάει τα νεύρα όλων αλλά η Αγγέλα βρίσκει τη λύση να την κοντρολάρει. Ο Λάζαρος εκβιάζει τη βοήθεια του Νικόλα με σκοπό να μάθει ποιος είναι ο μυστικός μάρτυρας του Σερέτη. Η Πένυ «ανοίγεται» στο Νικόλα και του φανερώνει πράγματα για κείνη και την οικογένειά της. Η Αγγέλα σιγουρεύεται για το «κόλλημα» που ‘χει ο Βασίλης με τη Τζία και προειδοποιεί και τους δυο ανάλογα. Η Τζία θυμώνει με την επιπολαιότητα που δείχνει ο μικρός αλλά εκείνος βρίσκει τον τρόπο να της γίνει απαραίτητος. Ο Σερέτης δολοφονείται και όλα ανατρέπονται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved