Μαύρα Μεσάνυχτα: Το τραγικό γεγονός του πυροβολισμού του Αποστόλη αναστατώνει την οικογένεια
Media

Μαύρα Μεσάνυχτα: Το τραγικό γεγονός του πυροβολισμού του Αποστόλη αναστατώνει την οικογένεια

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα, το τραγικό γεγονός του πυροβολισμού του Αποστόλη απ’ τον Θράσο και η σοκαριστική αποκάλυψη ότι τόσο καιρό ήταν ζωντανός, αναστατώνει και την οικογένεια και τους ανθρώπους του μαγαζιού.

Κι όσο προσπαθούν να βρουν το λόγο που ο Αποστόλης τους έπαιξε τέτοιο παιχνίδι, τόσο τα πράγματα μπερδεύονται. Ο ένας υποψιάζεται τον άλλον και κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν. Η Σιλβή συλλαμβάνεται απ’ την αστυνομία για τη δολοφονία του Αποστόλη. Η Σιλβή στο κρατητήριο και ο Ζαν – Κλόντ ανακρίνεται. Επιμένει ότι εκείνος είχε βάλει τη βόμβα στο αυτοκίνητο του Αποστόλη. ‘Οσο κι αν προσπαθεί ο Ερρίκος να μάθει τι συμβαίνει, ο Σερέτης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για τον μάρτυρα κατηγορίας. Ο Θράσος αποφασίζει να παίξει σκληρό παιχνίδι προκειμένου να ελευθερώσει τη Σιλβή και το Ζαν – Κλόντ.

Δίνει εντολή να αποσταλεί το επίμαχο dvd ακόμα και στη γυναίκα του Σερέτη. Η Λένα πανηγυρίζει στο σπίτι τη σύλληψη της Σιλβή και την επισκέπτεται και στο κρατητήριο για να την κάνει κουρέλι. Σπάει τα νεύρα όλων αλλά η Αγγέλα βρίσκει τη λύση να την κοντρολάρει. Ο Λάζαρος εκβιάζει τη βοήθεια του Νικόλα με σκοπό να μάθει ποιος είναι ο μυστικός μάρτυρας του Σερέτη. Η Πένυ «ανοίγεται» στο Νικόλα και του φανερώνει πράγματα για κείνη και την οικογένειά της. Η Αγγέλα σιγουρεύεται για το «κόλλημα» που ‘χει ο Βασίλης με τη Τζία και προειδοποιεί και τους δυο ανάλογα. Η Τζία θυμώνει με την επιπολαιότητα που δείχνει ο μικρός αλλά εκείνος βρίσκει τον τρόπο να της γίνει απαραίτητος. Ο Σερέτης δολοφονείται και όλα ανατρέπονται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved