Ο Σπύρος από το «Master Chef» αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Άκη
Media

Ο Σπύρος από το «Master Chef» αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Άκη

Σήμερα το μεσημέρι ο Σπύρος, ένας από τους παίκτες του «Master Chef» μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «Super Star», για αν αποκαταστήσει την αλήθεια. Τελικά υπάρχει σκάνδαλο στο reality μαγειρικής; Παρανόμησε το mega; Είπε ο Άκης ψέματα; Ή απλώς υπάρχουν ψιλά γράμματα που δεν έχουν διευκρινιστεί;



«Δεν υπάρχει σκάνδαλο, ούτε καταπατήθηκαν οι κανόνες. Οι κανόνες του παιχνιδιού εξ΄ αρχής ανέφεραν ότι δεν είναι απαραίτητο οι συμμετέχοντες να είναι επαγγελματίες μάγειρες δεν έλεγε πουθενά ότι απαγορεύεται να δουλεύουν ως επαγγελματίες. Βέβαια, το συμβόλαιο που υπογράψαμε έλεγε ξεκάθαρα πως δεν πρέπει οι διαγωνιζόμενοι να είναι πρώτοι μάγειρες ή σεφ» και συνεχίζει λέγοντας «Ο Άκης, ο Μιχάλης και ο Γιάννης ο Μάργαρης ήταν από την αρχή σε υψηλότερη βαθμίδα από όλους τους υπόλοιπους. Αυτό σίγουρα καθιστά άνισο το παιχνίδι αλλά τι να κάνουμε, είναι τηλεοπτικό σόου και αυτά είναι αναπόφευκτα».





Όσο για το βιογραφικό του Άκη, δεν τον καθιστά πουθενά σεφ ούτε πρώτο μάγειρα. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Άκης είναι αρχιμάγειρας σταθμών, δηλαδή ειδικός στο κρέας, το ψάρι και όλων των ειδών τις σάλτσες. Δεν έχει πάρει ουσιαστικά τον τίτλο ήταν πάντα βοηθός σεφ και πρώτων μαγείρων. Γεγονός όμως που του δίνει μεγαλύτερη εμπειρία και σαφώς μεγαλύτερο προβάδισμα από τα υπόλοιπα παιδιά. Όπως δήλωσε ο Σπύρος, οι περισσότεροι γνώριζαν από την αρχή πως ο Άκης έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να κερδίσει. «Από την αρχή ήταν φανερό πως κάποιοι παίκτες ξεχωρίζουν και εγώ είμαι σίγουρος πως «Master Chef» θα είναι ο Άκης.





Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, ο Άκης πληροφορήθηκε σήμερα το πρωί το συμβάν και παρακολούθησε τα όσα λέγονται για εκείνον και είναι πολύ στεναχωρημένος και προβληματισμένος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved