Κόρομι για Τριαντάφυλλο: «Από τη στιγμή που δεν βοηθούσε αγωνιστικά δεν χρειαζόταν να φάει τα ψάρια»
Media

Κόρομι για Τριαντάφυλλο: «Από τη στιγμή που δεν βοηθούσε αγωνιστικά δεν χρειαζόταν να φάει τα ψάρια»

Ο Γιώργος Κόρομι, ο  φιναλίστ του Survivor ένα σχεδόν μήνα μετά το τέλος του reality επιβίωσης δίνει τη δική του εξήγηση στην απόφασή του να μη δώσει στον Τριαντάφυλλο να φάει τα ψάρια που είχε ψαρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Κόρομι είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με την κίνησή του κατά τη διάρκεια του Survivor να μην δώσει στον Τριαντάφυλλο να φάει τα ψάρια που είχε βγάλει.

Ο πρώην παίκτης μιλάει στο περιοδικό OK για την απόφασή του αυτή αλλά και με το ποιους παίκτες έχει κρατήσει επαφή μετά το τέλος του παιχνιδιού επιβίωσης.

Πολύς κόσμος σχημάτισε αρνητική εικόνα για εσένα όταν έπιασες ψάρια και δεν έδωσες στον Τριαντάφυλλο να φάει.

Στον Τριαντάφυλλο είχα δώσει πολλές φορές να φάει. Αλλά του είχα πει ότι «όταν είσαι σε μία ομάδα που προσπαθεί να επιβιώσει, ο καθένας πρέπει να βοηθήσει όπως μπορεί». Ο Τριαντάφυλλος δεν βοηθούσε πουθενά. Είπαν ότι τον άφησα νηστικό. Η παραγωγή έδινε προμήθειες που μοιραζόμασταν όλοι. Μαγειρεύαμε και ο καθένας έτρωγε τη μερίδα που του αναλογούσε. Ο Τριαντάφυλλος, παρόλο που δεν βοήθησε ούτε καν στο μαγείρεμα, έφαγε κανονικά το γεύμα του. Τα ψάρια που έπιασα και δαπάνησα χρόνο και κόπο επέλεξα να τα μοιραστώ με όσους βοήθησαν την ομάδα. Από τη στιγμή που ο Τριαντάφυλλος δεν σπαταλούσε ενέργεια για να βοηθήσει αγωνιστικά ή όπως αλλιώς μπορούσε την ομάδα του, θεώρησα ότι δεν χρειαζόταν την έξτρα τροφή που ψάρεψα. Προτίμησα λοιπόν να τη διαθέσω σε αυτούς που κόπιασαν για να τους βοηθήσω να αναπληρώσουν την ενέργεια που δαπάνησαν για την ομάδα τους.

Με ποιον από τους συμπαίκτες σου επιδίωξες να συναντηθείτε μετά το παιχνίδι και με ποιον δεν θα σε πειράξει αν δεν κρατήσετε επαφή;

Ήταν όλοι έντονοι χαρακτήρες και με τους περισσότερους δέσαμε. Ειδικά με τους Amigos, τον Ηλία, τον Γιώργο, την Καρολίνα, την Ελένη, τη Νικολέτα, τον Κώστα, τον Παύλο, θεωρώ ότι θα κρατήσουμε επαφή. Εκτός από αυτούς συναντήθηκα ήδη με τον Περικλή και την Ελευθερία. Με τον Σάκη και τη Μαριαλένα σκεφτόμαστε να πάμε διακοπές μαζί.

Τον Αλέξη Παππά δεν τον ανέφερες.

Ο Αλέξης Παππάς, κατά τη γνώμη μου, είχε τη μεγαλύτερη στρατηγική μέσα στο παιχνίδι. Δεν γνωρίζω τι άνθρωπος είναι έξω από το παιχνίδι και δεν ξέρω τι από όλα αυτό που έκανε ήταν ψεύτικο και τι αληθινό. Επειδή είναι και ηθοποιός, δεν μπορούσα να καταλάβω πότε υποκρινόταν και πότε όχι. Με τον Αλέξη δεν είχαμε καλές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι, οπότε δεν θα επιδιώξω να συναντηθούμε τώρα που τέλειωσε. Το ίδιο ισχύει και για τον Τριαντάφυλλο. Όταν με κάποιον δεν ταιριάζεις, δεν υπάρχει λόγος να επιδιώξεις να έχετε επαφές.

Τι θα συμβούλευες μια φίλη σου αν σου έλεγε ότι θέλει να γνωρίσει τον Αλέξη Παππά;

θα τη συμβούλευα να το ξανασκεφτεί. Αν όμως επέμενε, θα της έλεγα: «Καλό κουράγιο και υπομονή, γιατί θα τη χρειαστείς». (Γελάει.)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved