Άσε μας ρε μαμά: Το εντυπωσιακό τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του Alpha
Media

Άσε μας ρε μαμά: Το εντυπωσιακό τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του Alpha

Άσε μας ρε μαμάΤο τρέιλερ της νέας οικογενειακής, κωμικής σειράς του Alpha έχει μουσική, χορό και απρόβλεπτα…μπερδέματα!

Έχει fun, έχει κέφι, ανεβαστική διάθεση, χορό και τραγούδι. Και μπερδέματα μετά μουσικής. Όλοι οι ήρωες είναι….μια ωραία ατμόσφαιρα! Αγαπημένοι κι ετοιμοπόλεμοι! Προσπαθούν να μπουν ο ένας στα παπούτσια του άλλου, να πετύχουν αυτό που θέλουν, γι αυτό «αλλάζουν» εύκολα εικόνα, πρόσωπο και…ρούχα!. Μια οικογένεια με τα ευτράπελα, τα οικογενειακά μπερδέματα αλλά και τη χαρά και τις όμορφες στιγμές της αποτυπώνεται στο τρέιλερ, το οποίο έχει την αισθητική του video clip.

Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά» έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha.

Ήδη προβάλλεται στις οθόνες μας το τρέιλερ, σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη, το οποίο δίνει μόνο μία γεύση αυτού που θα ακολουθήσει. Με αγαπησιάρικη διάθεση, αισιοδοξία και χιούμορ, με έντονο γυναικείο πρόσημο αλλά και το οικογενειακό στοιχείο θα δούμε καταστάσεις οικείες να εκτυλίσσονται γύρω από σχέσεις που μας ορίζουν, μας εξελίσσουν και μας συντροφεύουν σε όλη την πορεία της ζωής. Οι περιπέτειες των ηρώων με τις φιλίες και τους έρωτες, τις συγκρούσεις και τις ανατροπές θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας. Και θα πούμε ξανά και ξανά «Άσε μας ρε μαμά».

Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης

Τραγούδι: BARBARA ARGYROU, ARCHOLEKAS

Παραγωγή: ARCADE

Ηχογράφηση, Μίξη, Mastering: Arcade Music @ The Lounge Recordings

Στίχοι: Λεωνίδας Κουλουρής

Πρωτότυπο τραγούδι: «ASEREJE»

written by Ruiz Gomez, Francisco Manuel

Catalogue Disparate Record SL

Publisher Universal Music Publishing Llc. on behalf of Disparate Record SL

Δείτε το trailer

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved