Καινούργιου: Έτσι σχολίασε το νέο τηλεοπτικό βήμα του πρώην συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα
Media

Καινούργιου: Έτσι σχολίασε το νέο τηλεοπτικό βήμα του πρώην συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα

Το νέο τηλεοπτικό βήμα ή μάλλον τα νέα τηλεοπτικά βήματα του Γρηγόρη Γκουντάρα σχολίασε με δυο μόνο λέξεις η Κατερίνα Καινούργιου.

Με νόημα όμως βαθύ καθώς οι δυο τους είχαν μια άριστη τηλεοπτική συνεργασία ενώ η σχέση τους έγινε ακόμη πιο δυνατή με το πέρασμα του χρόνου.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο παρουσιαστής με την σύζυγό του θα βρεθούν μαζί στην παρουσίαση του Big Brother 2 το οποίο στις 27 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ ενώ και κάθε Σαββατοκύριακο θα μας κρατούν συντροφιά με τη νέα εκπομπή, Όλα Γκουντ.

Ο παρουσιαστής ανέβασε μια φωτογραφία του από τα παρασκήνια και σημείωσε στη λεζάντα:

«Καλή μας αρχή,καλή αρχή σε όλους με υγεία,καλές ειδήσεις(μακάρι…)και χαμόγελα❤️✔️ #ολα_γκουντ», με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει το πρώτο της σχόλιο. «Μου λείπεις ήδη ❤️να σκίσετε !!!!👏👏👏👏». Ο ίδιος έσπευσε να απαντήσει γράφοντας: «κορίτσι μου γλυκό και εμένα❤️❤️».

Δες τη φωτογραφία

«Το ‘’Όλα Γκουντ’’,είναι το νέο μας στοίχημα,το νέο μας παιδάκι,αυτό που θα θέλαμε ως έκφραση να βρίσκεται στα χείλη όλων μας…‼️‼️Δυστυχώς τώρα περνάμε δύσκολα όμως θα κάνουμε τα πάντα ώστε το 3ωρο ραντεβού μας κάθε Σ/Κ στον @skaitv.gr να επιβεβαιώσει τον τίτλο❤️✔️Ναταλάκι μου @n.kakkava πάμε γερά με υγεία και χαμόγελα💕 #ολα_γκουντ», είχε γράψει ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved