Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν εκτιμούσα καθόλου»
Media

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν εκτιμούσα καθόλου»

H Ελεονώρα Μελέτη λίγο μετά την ανακοίνωση του MEGA αναφέρθηκε στην καινούργια της ομάδα αλλά και σε συνεργασίες του παρελθόντος!

Φέτος θα είσαι και δίπλα σε δικούς σου ανθρώπους, τον Κώστα Τσουρό, τη Φλορίντα Πετρουτσέλι – Γούτου και τον Θανάση Πάτρα.

Στην τηλεόραση είναι πολύ σημαντικό να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους με τους οποίους υπάρχει χημεία. Πολλές φορές έχω κληθεί να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν εκτιμούσα καθόλου σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο τους σεβόμουν επαγγελματικά γιατί παρά τις δυστροπίες τους είχαν δείξει τα σημεία γραφής τους στη δουλειά. Είναι πολύ δύσκολο όμως να λειτουργήσει αυτό. Έφευγα με σπασμένο στομάχι. Ύστερα από τόσα χρόνια είμαι σε μια θέση που μπορώ να εκφράσω την άποψη μου και να λέω με ποιους θέλω να συνεργαστώ και ποιους να αποφύγω.

Και πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη στο περιοδικό OK! «Ο Κώστας Τσουρός είναι χρόνια φίλος μου, έχουμε περάσει πολύ ωραία μαζί και τον εκτιμώ πολύ επαγγελματικά. Η Φλορίντα είναι πλέον οικογένεια, η σχέση μας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Με τον Θανάση Πάτρα υπήρχε μια αμοιβαία εκτίμηση όλα αυτά τα χρόνια. Είχα εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστούμε ξανά στο παρελθόν, ωστόσο δεν είχε δοθεί το πράσινο φως από τους αρμοδίους. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και με τους ανθρώπους που θα δουλέψουμε μαζί και πίσω από τις κάμερες. Έχουμε στην ομάδα ονόματα που θεωρούνται «σκυλιά» στο ρεπορτάζ και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο στη θέση της αρχισυνταξίας, που έχει πολλή πείρα και εμπειρία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved