Μαύρα Μεσάνυχτα: Ο Λάζαρος και ο Ζαν – Κλόντ βρίσκουν τα ίχνη της Χριστίνας Ρούσσου
Media

Μαύρα Μεσάνυχτα: Ο Λάζαρος και ο Ζαν – Κλόντ βρίσκουν τα ίχνη της Χριστίνας Ρούσσου

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα, o Θράσος αναγκάζεται να πάρει μέρος στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών Μπεχράκη – Σπύρου.

Αρνείται, όμως, να δεχτεί το σχέδιο της Σιλβή και των υπολοίπων σχετικά με τα διαμάντια και εκείνοι ενεργούν πίσω απ’ την πλάτη του. Παράλληλα η κατάσταση στο σπίτι είναι εκρηκτική. Η Λένα μαθαίνει τα καμώματα του Βασίλη και τον υποχρεώνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Νικόλας με τη βοήθεια του Λάζαρου και του Ζαν – Κλόντ ανακαλύπτει το κρησφύγετο της Πένυς. Η Λένα εγκαθίσταται στο εγκαταλελειμμένο σπίτι με σκοπό να πείσει την Πένυ να επιστρέψει κοντά τους. Η μία προσπαθεί να «λυγίσει» την άλλη. Ο Θράσος δεν συμφωνεί με την απόφαση της Λένας αλλά δεν μπορεί να την εμποδίσει. Στο μαγαζί φτάνουν τα μαντάτα για την ανακάλυψη των πτωμάτων του Μπεχράκη και του Σπύρου και για τις έρευνες που ξεκινάει η αστυνομία.

Ο Βασίλης «φυλακισμένος» στο σπίτι υποφέρει και πείθει την Αγγέλα να τον βοηθήσει να δει τη Τζία. Ο Λάζαρος και ο Ζαν – Κλόντ βρίσκουν τα ίχνη της Χριστίνας Ρούσσου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved