MasterChef: Διονύσης Σαρακίνης – Ανούς Χεριμιάν: Με ένα απίθανο βίντεο απαντούν στις φήμες χωρισμού!
Media

MasterChef: Διονύσης Σαρακίνης – Ανούς Χεριμιάν: Με ένα απίθανο βίντεο απαντούν στις φήμες χωρισμού!

Φήμες ήθελαν τον Διονύση Σαρακίνη και την Ανούς Χεριμιάν, τους δύο πρώην παίκτες του Masterchef να χωρίζουν. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το διέψευσαν οι ίδιοι με ένα χιουμοριστικό βίντεο!

Ο Διονύσης Σαρακίνης δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο που απεικονίζονται στην παραλία και με ένα απίθανο βίντεο λένε ότι είναι μαζί και full in love!

Aυτό το διάστημα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά διαβάζουν και όσα γράφονται για εκείνους και... φυσικά απαντούν!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ανούς είχε πει: «Τα καλύτερα έρχονται τώρα με τον Διονύση. Νομίζω δεν χρειάζονται πολλές δηλώσεις, όταν βγει και εκείνος από το παιχνίδι, θα μιλήσει και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαστε καλά.

Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και νομίζω δεν χρειάζεται να δηλώσουμε κάτι άλλο. Προς το παρόν είναι όλα στον αέρα, αλλά θα δείξει αν θα μείνουμε μαζί. Υπάρχει μια θετικότητα, αλλά όλα είναι στον αέρα».

Και ο Διονύσης είχε δηλώσει: "Είμαστε πάρα πολύ καλά με την Ανούς. Δεν κρύβω συναισθήματα, είμαι εκδηλωτικός. Οπότε γιατί όχι; Ξεκίνησε στον πρώτο μήνα, ένα παιχνιδάκι, ένα φλερτ. Ένα βραδύ με έπιασε και μου είπε “για μένα εννοούσες κάτι τέτοιο;” Της είπα “δεν ξέρω, βρες το”. Εκεί έγινε… H Ανούς με έχει ζήσει. Ξέρει ποιος είμαι, κάτι που οι άλλοι δεν το ξέρουν. Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη κριτική σε ό,τι κακό κάνω. Θα ψάξει να βρει με τον τρόπο της πώς θα μου περάσει το σωστό. Την ευχαριστώ και νομίζω πως τη δικαίωσα. Ο Παύλος ήταν ο μεσίτης για το σπίτι που έχουμε βρει με την Ανούς. Μένουμε μαζί και είμαστε καλά"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved