Μαύρα Μεσάνυχτα: Ο Θράσος ενοχλείται από την προκλητική στάση που κρατάει η Λένα απέναντί του
Media

Μαύρα Μεσάνυχτα: Ο Θράσος ενοχλείται από την προκλητική στάση που κρατάει η Λένα απέναντί του

Στο νέο επεισόδιο της σειράς Μαύρα μεσάνυχτα, ο Θράσος έχει να κοντρολάρει τη Σιλβή που κάνει ό,τι της καπνίσει στο μαγαζί, τη Λένα και την Πένυ που αρνούνται (η κάθε μια για τους λόγους της) να φύγουν απ’ το παράπηγμα

τον Βασίλη που υποφέρει από την έλλειψη της Τζίας και να ξεκαθαρίσει και την υπόθεση της Χριστίνας Ρούσσου. Λίγο πολύ τα καταφέρνει με όλους και με όλα. Συνειδητοποιεί, όμως, ότι όταν η διάβρωση έχει προχωρήσει, δεν σταματάει με μπαλώματα. Εκεί που νομίζει ότι έλυσε το πρόβλημα, έρχεται το επόμενο που διεκδικεί πιο δυναμική λύση. Κι ο Θράσος μόνο δυναμικός δεν είναι. Ο Θράσος ενοχλείται από την προκλητική στάση που κρατάει η Λένα απέναντί του.

Με τα προβλήματα όμως να συσσωρεύονται στο μαγαζί, δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί όσο πρέπει μαζί της. Η Σιλβή ψάχνει τρόπο να πείσει τον Ερρίκο να παραμείνει στη δουλειά, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η Πένυ αποφασισμένη να μην εξαρτάται πλέον απ’ το μπαμπά και τη μαμά επιχειρεί να σταθεί στα «δικά της πόδια». Η Τζία μετανιωμένη, προσπαθεί να τα ξαναβρεί με το Βασίλη αλλά τρώει ήττα. Ο Θράσος μαθαίνει από πρώτο χέρι ότι ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση Μπεχράκη – Σπύρου παίζει με άλλους κανόνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved