Αλήθειες με τη Ζήνα: Ένα trailer γεμάτο εικόνες, συγκίνηση και αισιοδοξία από την Ζήνα Κουτσελίνη
Media

Αλήθειες με τη Ζήνα: Ένα trailer γεμάτο εικόνες, συγκίνηση και αισιοδοξία από την Ζήνα Κουτσελίνη

Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», για 7η χρονιά στο Star, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν …

Με αλήθειες μικρές και μεγάλες, αποκαλύπτοντας ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες, καλά κρυμμένα μυστικά, που μέχρι τώρα παρέμεναν στο σκοτάδι, αλλά και ανθρώπινες εξομολογήσεις, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Στο επίκεντρο της εκπομπής βρίσκονται πάντα οι αξίες της ζωής… Συνεχίζουμε με αλήθειες γιατί ακόμη και τα πιο δύσκολα ομορφαίνουν με αγάπη και αλληλεγγύη.

Το trailer της νέας σεζόν βρίσκεται ήδη στον τηλεοπτικό «αέρα» του Star. Ένα trailer γεμάτο εικόνες, συγκίνηση και αισιοδοξία.

Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής:

«Ας γεμίσουμε και αυτή την τηλεοπτική σεζόν τον διάφανο κόσμο μας με φως, συναίσθημα, πολύτιμες στιγμές. Και πάνω απ’ όλα, με αλήθειες». Παρέα με τη Ζήνα Κουτσελίνη!

Μαζί της θα βρίσκεται, η ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, που αποτελείται από τους Εύη Γιαρκιά, Ρούλα Κουσκουρή, Στρατή Λημνιό, Μαρία Μανουσαρίδου, Άννα Ξένου, Ευγενία Πουλοπούλου, Στέργιο Σαμαρτζή, Σπύρο Σιγούρο, Γιώργο Σόμπολο, Κατερίνα Σουλιώτη, Ρία Τσοχαντάρη. Και πάλι φέτος στην ομάδα της εκπομπής ο Νίκος Νικόλιζας.

Αυτή τη σεζόν, η εκπομπή ενισχύεται με τον δικαστικό ρεπόρτερ με πολύχρονη πορεία, Δημήτρη Δαμιανό, την καταξιωμένη αστυνομική συντάκτρια Άρια Καλύβα, τον έγκριτο και αποκαλυπτικό δημοσιογράφο και εκδότη Πέτρο Κουσουλό και τον έμπειρο δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη, ο οποίος εγκαινιάζει στο Star ένα νέο επαγγελματικό κύκλο, μετά από 21 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην περιφερειακή τηλεόραση.

Όλα θα είναι και φέτος στο φως. Ο κόσμος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», χωράει μόνο αλήθειες. Και θέλει όλους εσάς, συνοδοιπόρους σε ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι.

Υπεύθυνη εκπομπής: Μαρίκα Μαυρομμάτη

Αρχισυνταξία εκπομπής: Χαρά Αναστασάκη, Ελισάβετ Χατζοπούλου

Συντονισμός εκπομπής: Στέλλα Ζώη

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουκάνης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved