Αποκλειστικό: Μπέττυ Μαγγίρα: Αυτοί είναι οι συνεργάτες της εκπομπής της στο Open
Media

Αποκλειστικό: Μπέττυ Μαγγίρα: Αυτοί είναι οι συνεργάτες της εκπομπής της στο Open

Ο κύβος ερρίφθη! Όλα έτοιμα για τη νέα καθημερινή πρωινή εκπομπή στο Open με παρουσιάστρια τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα είναι έτοιμη για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, αυτό της παρουσίασης.

Όπως είναι ήδη γνωστό η εκπομπή της –που ακόμη δεν έχει βρεθεί τίτλος- αντικαθιστά την εκπομπή που παρουσίαζε η Κατερίνα Καινούργιου στην πρωινή ζώνη.

Πριν από μερικά λεπτά η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λoγαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως το έτερον της ήμισυ στην παρουσίαση θα είναι ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Όσο για την υπόλοιπη σύνθεση της ομάδας;

Στο πλευρό της σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες θα είναι ο Δημήτρης Σαράντος, ο οποίος μετά από χρόνια επιστρέφει και πάλι, ο σεφ Κυριάκος Μελάς ενώ υπάρχει και μια ακόμη προσθήκη την οποία κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο πάνελ της εκπομπής θα υπάρχει ένα ακόμη λαμπερό πρόσωπο, γένους θηλυκού, η οποία θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη!

H επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

"Το OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα. Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται. Από τη νέα σεζόν, η Μπέττυ ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του OPEN με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ."!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved