Η απόλυτη επιβεβαίωση του gossip-tv για τους συνεργάτες της Μαγγίρα! Αυτό είναι το πρόσωπο – έκπληξη
Media

Η απόλυτη επιβεβαίωση του gossip-tv για τους συνεργάτες της Μαγγίρα! Αυτό είναι το πρόσωπο – έκπληξη

Λίγη ώρα μετά τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr για τους συνεργάτες της νέας εκπομπής που αναλαμβάνει η Μπέττυ Μαγγίρα στο Open tv, ήρθε η επιβεβαίωση από την ίδια.

Όπως είναι ήδη γνωστό η εκπομπή της –που ακόμη δεν έχει βρεθεί τίτλος- αντικαθιστά την εκπομπή που παρουσίαζε η Κατερίνα Καινούργιου στην πρωινή ζώνη.

Όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα στο πλευρό της η παρουσιάστριας εκτός από τον Δημήτρη Μακαλιά που η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, θα είναι ο Δημήτρης Σαράντος, ο σεφ Κυριάκος Μελάς και ένα πρόσωπο ακόμη που η παρουσιάστρια αποκάλυψε με μια μυστική φωτογραφία.

O λόγος για την Αθηνά Αφαλίδου.

Λίγα λεπτά μετά η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από τα stories της αποκάλυψε όλους τους συνεργάτες της επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας.

Δες την στη gallery

H επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

"Το OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα. Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται. Από τη νέα σεζόν, η Μπέττυ ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του OPEN με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ."!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved