Καλημέρα: Πρεμιέρα για τον Γιώργο Αυτιά – «Μετρηθήκαμε και είμαστε οι ίδιοι»!
Media

Καλημέρα: Πρεμιέρα για τον Γιώργο Αυτιά – «Μετρηθήκαμε και είμαστε οι ίδιοι»!

Πρεμιέρα για τον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ!

Σήμερα, 21 Αυγούστου ο δημοσιογράφος επέστρεψε στο πόστο του και είπε την πρώτη καλημέρα της σεζόν στις 5:30!

Ο Γιώργος Αυτιάς είπε: «Καλημέρα σας! Αισιοδοξώ και φέτος! Ήθελε ο Θεός και φέτος να ξεκινήσουμε μαζί… Σα θέλει ο Θεός, θέλουν και οι άνθρωποι… Καλημέρα σας να είστε καλά όπου κι αν βρίσκεστε! Σας είχα πει 21 του μηνός Θεού θέλοντος θα είμαστε εδώ και είμαστε εδώ μετά τις πολλές και πολύ δύσκολες πυρκαγιές, έχουμε δρόμο για το καλοκαίρι, θα δείτε τι φέρνει ο καιρός… Μετρηθήκαμε και είμαστε οι ίδιοι και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί τα πάντα γίνονται εκτός από την επιστροφή του ανθρώπου όταν φύγει από τη ζωή. Σας εύχομαι το καλύτερο, είμαστε μαζί για να δούμε εξελίξεις και γεγονότα…»!

Και υπογράμμισε: «Θα είναι μία χρονιά εξελίξεων και κρατήστε αυτό που λέω»!

Η οικονομία, η κοινωνία, οι πρωταγωνιστές τους, και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες. «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται και όλα όσα πρέπει να ξέρουμε.

Με συνεχείς απ' ευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα η εκπομπή ακολουθεί το σφυγμό της καθημερινότητας. Ειδικοί θα απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για θέματα που αφορούν στην καθημερινή τους ζωή. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.!

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα του στον ΣΚΑΪ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved