Ναταλία Γερμανού: Οι ευχές της στον Κώστα Τσουρό για το νέο του τηλεοπτικό ξεκίνημα
Media

Ναταλία Γερμανού: Οι ευχές της στον Κώστα Τσουρό για το νέο του τηλεοπτικό ξεκίνημα

Πριν από ένα μήνα περίπου η Ναταλία Γερμανού αποχαιρετούσε τον συνεργάτη της, Κώστα Τσουρό από την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται.

Συγκινημένη του είχε ευχηθεί τα καλύτερα για το νέο του επαγγελματικό βήμα στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega.

To τρέιλερ της νέας εκπομπής με τίτλο «Mega Kαλημέρα» μόλις κυκλοφόρησε και η παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί στον Κώστα Τσουρό, ο οποιός το δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

«Η επόμενη κίνηση θα είναι... "ΜΑΤ" 😉
Ερχόμαστε!», έγραψε ο παρουσιαστή με την Ναταλία να σχολιάζει: «
 Αγάπη μου σκακιστή μου γόη μου 😍 καλή αρχή ❤️❤️».

«Ήμουν ευλογημένη αυτή τη χρονιά, ήμουν πάρα πολύ τυχερή γιατί συνεργάστηκα με ανθρώπους καταπληκτικούς και τους ευχαριστώ μέσα την καρδιά μου. Να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν πάρα πολύ για αυτή την εκπομπή. Και αυτούς που θα συνεχίσουν του χρόνου και αυτούς που δέχθηκαν μια καλύτερη πρόταση και με όλη μου την καρδιά τους εύχομαι να εξελιχθούν και να είναι καλύτεροι εκεί που θα είναι», είχε σχολιάσει η ίδια στο φινάλε της εκπομπής αναφερόμενη στην αποχώρησή του.

Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται, καθημερινά, με μία… «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ».

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Να σας υπενθυμίσουμε την ανακοίνωση του σταθμού:

"Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται, καθημερινά, με μία… «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ».

Με θετική, ψύχραιμη αλλά και ανατρεπτική ματιά η Ελεονώρα Μελέτη θα εστιάζει σε αυτά που αξίζουν την προσοχή μας και τον σχολιασμό της. Μαζί της ο Κώστας Τσουρός.

Την παρέα του «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ» συμπληρώνουν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας.

Ένα πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές που τα έχει όλα: χιούμορ, θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, σχόλια, ενδιαφέρουσες στήλες, πρωτότυπες ιστορίες, απόψεις.

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την πιο ξεχωριστή… Καλημέρα.

«MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ»: Έρχεται τον Σεπτέμβριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved