Μαύρα Μεσάνυχτα: Ο Θράσος έχει να κοντρολάρει τη Σιλβή, τη Λένα και την Πένυ
Media

Μαύρα Μεσάνυχτα: Ο Θράσος έχει να κοντρολάρει τη Σιλβή, τη Λένα και την Πένυ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα, η Λένα εγκαθίσταται στο εγκαταλελειμμένο σπίτι με σκοπό να πείσει την Πένυ να επιστρέψει κοντά τους. Η μία προσπαθεί να «λυγίσει» την άλλη.

Ο Θράσος δεν συμφωνεί με την απόφαση της Λένας αλλά δεν μπορεί να την εμποδίσει. Στο μαγαζί φτάνουν τα μαντάτα για την ανακάλυψη των πτωμάτων του Μπεχράκη και του Σπύρου και για τις έρευνες που ξεκινάει η αστυνομία. Ο Βασίλης «φυλακισμένος» στο σπίτι υποφέρει και πείθει την Αγγέλα να τον βοηθήσει να δει τη Τζία. Ο Λάζαρος και ο Ζαν – Κλόντ βρίσκουν τα ίχνη της Χριστίνας Ρούσσου.

Ο Θράσος έχει να κοντρολάρει τη Σιλβή που κάνει ό,τι της καπνίσει στο μαγαζί, τη Λένα και την Πένυ που αρνούνται (η κάθε μια για τους λόγους της) να φύγουν απ’ το παράπηγμα, τον Βασίλη που υποφέρει από την έλλειψη της Τζίας και να ξεκαθαρίσει και την υπόθεση της Χριστίνας Ρούσσου. Λίγο πολύ τα καταφέρνει με όλους και με όλα. Συνειδητοποιεί, όμως, ότι όταν η διάβρωση έχει προχωρήσει, δεν σταματάει με μπαλώματα. Εκεί που νομίζει ότι έλυσε το πρόβλημα, έρχεται το επόμενο που διεκδικεί πιο δυναμική λύση. Κι ο Θράσος μόνο δυναμικός δεν είναι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved