Ο Γιατρός: Ο Αλί και η Νάζλι συνεργάζονται και πετυχαίνουν το θαύμα
Media

Ο Γιατρός: Ο Αλί και η Νάζλι συνεργάζονται και πετυχαίνουν το θαύμα

Ο Γιατρός: Στο σημερινό επεισόδιο (24/8), η Βουσλάτ έχει πειστεί ότι η αγάπη του Αλί και της Νάζλι είναι πολύ δυνατή για να αφήσουν οποιονδήποτε να μπει ανάμεσά τους, αλλά αυτό πρέπει να το καταλάβει καλά και η Έζο.

Γι' αυτό, αποφασίζει να τη δοκιμάσει, στέλνοντας και τους τρεις τους σε μια εκτός έδρας αποστολή. Η Νάζλι και ο Αλί θα επισκεφθούν ένα επαρχιακό νοσοκομείο για να βοηθήσουν σε μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, και η Έζο θα πάει μαζί τους να καταγράψει την προσπάθεια, για λόγους δημοσιότητας. Μαθαίνοντας πως ο ασθενής που πρέπει να βοηθήσουν είναι ένα μικρό παιδί, και πως η κατάστασή του είναι μάλιστα πολύ πιο σοβαρή απ’ ό,τι τους είχαν πει αρχικά, ο Αλί και η Νάζλι συνεργάζονται και πετυχαίνουν το θαύμα. Έτσι, η Έζο συνειδητοποιεί πόσο δυνατοί είναι αυτοί οι δυο όταν είναι μαζί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Ο Αλί αποκαλύπτει στον Ντορούκ πως η Βουσλάτ προσπαθεί τόσο καιρό να τον κρατήσει μακριά από την κόρη της επειδή έχει αυτισμό, όμως η Έζο θέλει πραγματικά να είναι φίλη του, και μάλιστα οργανώνει το χορό για να του δώσει μια ευκαιρία να περάσει όμορφα με τη Νάζλι. Αμέσως ο Ντορούκ μεταφέρει τα πάντα στη Βουσλάτ, εκείνη όμως δε σκοπεύει να ακυρώσει το χορό – τα σχέδιά της είναι αρκετά πιο πολύπλοκο. Εν τω μεταξύ, η Νάζλι, που έχει δεχτεί κι αυτή «επίθεση φιλίας» από την Έζο, θα διαπιστώσει ότι οι πραγματικές προθέσεις της είναι κάθε άλλο παρά αγνές. Ο φιλανθρωπικός χορός ξεκινά και η Έζο έχει φροντίσει να κρατήσει τη Νάζλι μακριά από τον αγαπημένο της. Είναι δυνατόν να νομίζει ότι θα μπορέσει τόσο εύκολα να πάρει τη θέση της;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved