Ο Γιατρός: Ένα πρόσωπο – μυστήριο φτάνει στα επείγοντα και ζητά να δει τη Βουσλάτ
Media

Ο Γιατρός: Ένα πρόσωπο – μυστήριο φτάνει στα επείγοντα και ζητά να δει τη Βουσλάτ

Ο Γιατρός: Στο σημερινό επεισόδιο (25/8), ο Τάνζου συνεχίζει να διεκδικεί όλο και πιο φανερά ό,τι είχε ποτέ κατακτήσει ο Φέρμαν: από τους ασθενείς του, μέχρι και την ίδια τη Μπελίζ, την οποία τώρα πολιορκεί ανοιχτά.

Ο Αλί και η Νάζλι καταφέρνουν να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για το παιδί που τους έστειλαν να βοηθήσουν. Εν τω μεταξύ, μετά από αυτό το διάστημα που πέρασαν αναγκαστικά μαζί οι τρεις τους, η Νάζλι έχει καταλάβει πολλά. Με την επιστροφή τους στο Νοσοκομείο, επιχειρεί να πείσει τον Αλί πως η Έζο δεν τον βλέπει φιλικά, όμως εκείνος δεν είναι αρκετά ώριμος για να το συνειδητοποιήσει. Ταυτόχρονα, ένα πρόσωπο – μυστήριο φτάνει στα επείγοντα και ζητά να δει τη Βουσλάτ Κόζογλου. Ποιος είναι αυτός ο άντρας από το παρελθόν, που η παρουσία του έχει ακόμα τόσο μεγάλη επιρροή πάνω της;

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...


Η Βουσλάτ έχει πειστεί ότι η αγάπη του Αλί και της Νάζλι είναι πολύ δυνατή για να αφήσουν οποιονδήποτε να μπει ανάμεσά τους, αλλά αυτό πρέπει να το καταλάβει καλά και η Έζο. Γι αυτό, αποφασίζει να τη δοκιμάσει, στέλνοντας και τους τρεις τους σε μια εκτός έδρας αποστολή. Η Νάζλι και ο Αλί θα επισκεφθούν ένα επαρχιακό νοσοκομείο για να βοηθήσουν σε μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, και η Έζο θα πάει μαζί τους να καταγράψει την προσπάθεια, για λόγους δημοσιότητας. Μαθαίνοντας πως ο ασθενής που πρέπει να βοηθήσουν είναι ένα μικρό παιδί, και πως η κατάστασή του είναι μάλιστα πολύ πιο σοβαρή απ’ ό,τι τους είχαν πει αρχικά, ο Αλί και η Νάζλι συνεργάζονται και πετυχαίνουν το θαύμα. Έτσι, η Έζο συνειδητοποιεί πόσο δυνατοί είναι αυτοί οι δυο όταν είναι μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved