Η γη της ελιάς: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας - Η ανακοίνωση του Γεωργίου και τα πρώτα πλάνα
Media

Η γη της ελιάς: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας - Η ανακοίνωση του Γεωργίου και τα πρώτα πλάνα

Η γη της ελιάς: Το gossip-tv.gr βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/8) στην προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς του MEGA που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μάλιστα, αφού καλησπέρισε όλους εκείνους που βρέθηκαν εκεί, προέβη και σε μια αποκάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μας αποκάλυψε πότε θα γίνει η πρεμιέρα της σειράς που οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς!

«Η γη της ελιάς», η νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA, που υπογράφει σκηνοθετικά ο Ανδρέας Γεωργίου σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, έρχεται τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα και συγκεκριμένα θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου!

Δείτε τι είπε ο Ανδρέας Γεωργίου αλλά και τα πρώτα πλάνα από τους τίτλους αρχής στο βίντεο που ακολουθεί:


Η ιστορία…


Βρισκόμαστε στην καρδιά της Μάνης, στην Αρεόπολη, ένα συνηθισμένο απόγευμα. Η Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να συναντήσει τον αγαπημένο της Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα, όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.

Κούλλης Νικολάου-Πασχάλης Τσαρούχας


O Ιπποκράτης Βρεττάκος, o πατριάρχης της οικογένειας, είναι βαριά άρρωστος. Η μοναχοκόρη του, η Μυρτάλη, έχει εξαφανιστεί και κανένας δεν ξέρει αν είναι ζωντανή ή νεκρή. Όταν ο Ιπποκράτης φύγει από τη ζωή, η Αθηνά, γυναίκα του από δεύτερο γάμο και μητριά της Μυρτάλης, θα δείξει ένα άλλο, «σκοτεινό» πρόσωπο. Σύμμαχός της στο παιχνίδι της εξουσίας είναι ο γιος της, ο Δημήτρης, κι ένα αλλόκοτο μυστικό που τους ενώνει. Ταυτόχρονα, τα αδέλφια του Ιπποκράτη, ο Ισίδωρος και η Ιουλία, καλούνται να αναλάβουν τα ηνία μιας αυτοκρατορίας που δείχνει να καταρρέει. Ωστόσο, η οικογένεια Βρεττάκου θα δεχτεί ένα ακόμα πλήγμα όταν ανοιχτεί η διαθήκη του Ιπποκράτη, όπου θα διαπιστώσουν πως ο εκλιπών όχι μόνο πήγε κόντρα στην εθιμική υποχρέωση, αλλά αποκλήρωσε και τη μοναχοκόρη του Μυρτάλη, η οποία ακόμα αγνοείται... Η μόνη γυναίκα που μπορεί να τη βοηθήσει είναι η Μαργαρίτα, ξαδέλφη της Αθηνάς, καθότι γνωρίζει όλο το μυστικό παρελθόν της.

Liam Ireland-Αφροδίτη Λιάντου

Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει…

Κι ενώ οι Βρεττάκοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, ένα διπλό φονικό, ανήμερα του γάμου του Μάνου Βρεττάκου, γιου του Ισίδωρου, με τη Στέλλα Στεφανέα, έρχεται να αναζωπυρώσει μια παλιά βεντέτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved