Διονύσης Παπανδρέου: «Μου αρέσει να μου δίνονται ευκαιρίες και να τις αρπάζω αμέσως»
Media

Διονύσης Παπανδρέου: «Μου αρέσει να μου δίνονται ευκαιρίες και να τις αρπάζω αμέσως»

Ο Διονύσης Παπανδρέου είναι ένας από τους νέους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Ο Διονύσης Παπανδρέου μίλησε για την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και για τον ρόλο του Φίλιππου.

Πότε αποφάσισες ότι θέλεις να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Από τότε που ήμουν μικρός, μου άρεσε να παίζω σε παραστάσεις του σχολείου, ενώ κάθε φορά που έβλεπα μία ταινία ενθουσιαζόμουν με όλα τα επαγγέλματα. Παραδείγματος χάρη, αυτό του γιατρού ή του κατασκόπου. Μετά το σχολείο, όμως, ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου μπήκα στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, και έπειτα έπαιξα σε μία μικρού μήκους ταινία. Κι ενώ βρισκόμουν στο τρίτο έτος των σπουδών μου, με ενημέρωσε η αδελφή μου για τις οντισιόν που έκανε ο Αντρέας Γεωργίου και η ομάδα του για το ερωτικό - πολιτικό θρίλερ «8 λέξεις». Πήγα, με είδαν και τους άρεσα, αλλά, δεν με πήραν τότε.

Ωστόσο, σε επέλεξαν για τη νέα δραματική σειρά του ΜΕGΑ «Η γη της ελιάς», όπου βουτάς κατευθείαν στα βαθιά, κρατώντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο ρόλος μου είναι ένας από τους βασικούς. Μου αρέσει να μου δίνονται ευκαιρίες και να τις αρπάζω αμέσως. Επίσης, το θεωρώ τιμητικό που η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και ο σκηνοθέτης Αντρέας Γεωργίου έπραξαν το παραπάνω.

Τι να περιμένει το τηλεοπτικό κοινό να δει από αυτή τη σειρά;

Η συγκεκριμένη σειρά παρουσιάζει πολλές ιστορίες, βγαλμένες από την καθημερινότητα των ανθρώπων. Είναι έντονη και το κοινό θα ταυτιστεί με πολλούς από τους ήρωες. Επίσης, να περιμένει να δει κάθε μορφής συναίσθημα.

Υπάρχει άγχος για την ανταπόκριση του κοινού;

Σίγoυρα υπάρχει άγχος, γιατί έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο και κόπο για τη συγκεκριμένη δουλειά. Επομένως, περιμένουμε μια ανταμοιβή από τον κόσμο.

Τι χαρακτήρας είναι ο Φίλιππος Στεφανέας, τον οποίο υποδύεσαι;

Ο Φίλιππος είναι φοιτητής και, μετά τον χαμό του πατέρα και της αδελφής του, καλείται να αναλάβει ευθύνες για τις οποίες δεν είναι ακόμη έτοιμος. Συγκεκριμένα, να αναλάβει τα θερμοκήπια και τους πορτοκαλεώνες της οικογένειας. Επιπλέον, η μάνα του τον υποχρεώνει, ως είθισται στη Μάνη, να πάρει εκδίκηση για το διπλό φονικό. Με λίγα λόγια, αναγκάζεται να μεγαλώσει απότομα.

Ο Φίλιππος και η μητέρα του, η Χάιδω (Στέλλα Φυρογένη), γνωρίζουν ποιοι κρύβονται πίσω από το φονικό;

Οι δυο τους δεν γνωρίζουν ποιος κρύβεται πίσω από το φονικό, αλλά υποθέτουν. Επομένως, πρέπει να βρουν και να διασταυρώσουν κάποια στοιχεία, και στη συνέχεια να πράξουν ανάλογα.

Εκείνος πώς θα αντιδράσει απέναντι σε όλα αυτά που καλείται να αναλάβει;

Ο Φίλιππος αναγκάζεται να μεγαλώσει απότομα, όπως προανέφερα, αλλά δεν έχει καμία άλλη επιλογή. Είναι υποχρεωμένος να ανταποκριθεί σε όλο αυτό. Επίσης, ο μόνος άνθρωπος που του έχει απομείνει είναι η μητέρα του και πρέπει να σταθεί σαν βράχος δίπλα της.

Ισχύει πως η Χάιδω έχει σαν υποχείριο τον γιο της;

Η αλήθεια είναι αυτή. Ωστόσο, η Χάιδω αυτό που επιδιώκει και επιθυμεί διακαώς είναι η ολοκλήρωση της βεντέτας.

Ο Φίλιππος, πέρα από τη βεντέτα, θα έχει και κάποια ερωτική ιστορία;

Κάτι ερωτικό θα υπάρξει, αλλά είναι νωρίς για να αποκαλύψουμε κάτι από ώρα, είπε ο Διονύσης Παπανδρέου στο περιοδικό MYTV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved