Μαύρα Μεσάνυχτα: Η σχέση Λένας και Θράσου περνάει πλέον τη χειρότερη κρίση
Media

Μαύρα Μεσάνυχτα: Η σχέση Λένας και Θράσου περνάει πλέον τη χειρότερη κρίση

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα, η Σιλβή δεν κατορθώνει να «ρίξει» το Γλάρο, γεγονός που πλήττει τον εγωισμό της

Ψάχνει τρόπο να τον βγάλει απ’ τη μέση. Ο Θράσος όπως πάντα, κρατάει πιο μετριοπαθή στάση. Η Λένα τολμάει ένα βήμα παραπάνω με τον Πιτ – Μπουλ και κείνος ανταποκρίνεται. Η σχέση του Ερρίκου και της Χριστίνας είναι πλέον σε πολύ καλό δρόμο. Ο Βασίλης δίνει νέο μεγάλο χτύπημα στη Τζία, καταρρακώνοντάς την. Η Πένυ εκτός απ’ το μαγαζί, κάνει άνω κάτω και τη ζωή του Μάνου, ενώ ο Νικόλας έχει χάσει τον ύπνο του για πάρτη της.

Η σχέση Λένας και Θράσου περνάει πλέον τη χειρότερη κρίση. Η οικογένεια κινδυνεύει να διαλυθεί. Η Αγγέλα τους εγκαταλείπει γιατί δεν θέλει να πάρει το μέρος κανενός. Αντίθετα η σχέση Βασίλη – Τζίας αλλά και Πένυς – Νικόλα είναι και πάλι σε καλό δρόμο. Στο μεταξύ ο Γλάρος πιέζει με ανακρίσεις και πλευρίζει την Ευγενία, με σκοπό να πάρει πληροφορίες για τη δράση του Θράσου και των άλλων. Η Σιλβή οργανώνει ερήμην του Θράσου φυσικά, σχέδιο δολοφονίας της Ευγενίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved