Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη αλλαγή στο look του Κωνσταντή – Άλλος άνθρωπος στον τρίτο κύκλο
Media

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη αλλαγή στο look του Κωνσταντή – Άλλος άνθρωπος στον τρίτο κύκλο

Άγριες Μέλισσες: Όλα αλλάζουν στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Νέα πρόσωπα, νέα πλατό, νέες ιστορίες και φυσικά πώς θα ήταν δυνατόν να μην συνοδευτούν και από τις αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση των πρωταγωνιστών.

Μετά τη Βιολέτα, η οποία επιστρέφει στο Διαφάνι πιο ανανεωμένη από ποτέ αφού άλλαξε ολοκληρωτικά το στιλ της, άλλος άνθρωπος επιστρέφει και ο Κωνσταντής.

Ο Γιάννης Κουκουράκης στο νέο κύκλο της σειράς, συνεχίζει να είναι το «καλό» παιδί των Σεβαστών. Ο έρωτάς του για τη Δρόσω τον άλλαξε πολύ και αυτό δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί στον τρίτο κύκλο.

Όσο για το πώς θα τον δούμε;

Δεν θα έχει πια μόνο το μουστάκι αλλά θα τον δεις όπως ακριβώς και στην τελευταία του φωτογραφία στο Instgaram, με μούσι. Κι αν μια φορά σου άρεσε τώρα θα τον λατρέψεις.

Δες φωτογραφίες στη gallery

Κωνσταντής – Νικηφόρος

Ο τρίτος κύκλος θα τους βρει σαν μια γροθιά να προσπαθούν να αφήσουν στο παρελθόν τις άσχημες πράξεις, αλλά και τον πόλεμο που υπήρχε μεταξύ τους. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής αρνούνται πια κάθε επικοινωνία τόσο με τον Δούκα όσο και με τη Μυρσίνη και μόνοι τους θα προσπαθήσουν να ορθοποδήσουν για ένα καλύτερο μέλλον τόσο για τους ίδιους όσο και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως η Πηνελόπη και, φυσικά, ο μικρός Σέργιος. Για αυτόν τον λόγο, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αφήνουν στο παρελθόν τη δικαστική διαμάχη τους.


Τα τελευταία γεγονότα τους κάνουν να συνειδητοποιήσουν πως το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η ευτυχία του γιου τους. Ο Νικηφόρος αρκείται στο να βλέπει τον Σέργιο κοντά στη μητέρα του, αλλά και στη Δρόσω, ενώ μαζί με τον αδελφό του αποφασίζουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση στη Λάρισα. Τα δύο αδέλφια κάνουν μία νέα αρχή θέλοντας να στήσουν ένα νυχτερινό μαγαζί. Δουλεύουν πολύ και προσπαθούν να το χτίσουν όπως το έχουν ονειρευτεί. Αν και θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες, έχουν πια ο ένας τον άλλον και για πρώτη φορά θα τους δούμε ενωμένους. Η μπουάτ τους θα ανοίξει για τον κόσμο και νέοι ορίζοντες και όνειρα θα ξεπροβάλλουν για τα παιδιά των Σεβαστών, που πια έχουν αποποιηθεί τη θαλπωρή της οικογένειάς τους. Ωστόσο, θα αντιμετωπίσουν και αρκετές δύσκολες στιγμές. Η χούντα και η επιβολή των αξιών της δεν θα τους αφήσει ανεπηρέαστους. Όσα θα συμβούν στο Διαφάνι με τους ανθρώπους που θα σταλούν στην εξορία θα τρομοκρατήσουν τόσο τον Νικηφόρο όσο και τον Κωνσταντή.


Εκτός των άλλων, ανησυχούν, και για τη Δρόσω και την Ασημίνα. Κανένας από τους δύο δεν έχει ξεχάσει ούτε και ξεπεράσει τις αδελφές Σταμίρη. Νοιάζονται για εκείνες και μαθαίνοντας για την εμφάνιση και τον χαρακτήρα του Ακύλα Μεγαρίτη θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να τις προστατεύσουν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved