Μενεγάκη: Το νέο βίντεο λίγο πριν την πρεμιέρα της – Με φόρεμα στο χρώμα που λατρεύει
Media

Μενεγάκη: Το νέο βίντεο λίγο πριν την πρεμιέρα της – Με φόρεμα στο χρώμα που λατρεύει

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει.

Μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί η επίσημα η ημερομηνία της πρεμιέρας της, ωστόσο για την ώρα δεν είναι στο πρόγραμμα της μεθεπόμενης εβδομάδας.

Το σίγουρο είναι πως η Ελένη επιστρέφει με μια υπέροχη και δεμένη ομάδα και είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο «μπαμ».

Το βράδυ της Πέμπτης (26-08) ο νέος της συνεργάτης Σάββας Πούμπουρας ανέβασε ένα βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση για φαγητό.

Στο νέο όμως βίντεο που πόσταρε η επίσημη σελίδα του Mega στο Instgaram είδαμε την παρουσιάστρια πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα στο χρώμα που λατρεύει που δεν είναι άλλο από το baby blue η Ελένη κλήθηκε να απαντήσει στο τι θα βλέπει η ίδια τη φετινή σεζόν στο Mega το καλό. Τι απάντησε;

Δες την στο βίντεο

«Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της, έγινε όλα αυτά το χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούριο αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίσει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved