Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το γεύμα με τους συνεργάτες της πριν την πρεμιέρα και τα γέλια μέχρι δακρύων!

Gossip-tv Team

Γεύμα με τους συνεργάτες της, παλιούς και νεότερους είχε σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη, λίγες μόλις μέρες πριν τη λαμπερή της πρεμιέρα

Μία πρεμιέρα που σηματοδοτεί και την επιστροφή της ωραίας Ελένης της τηλεόρασης μετά από παραπάνω από έναν χρόνο απουσίας από τη μικρή οθόνη.

Σήμερα ήταν η φωτογράφιση των συντελεστών της εκπομπής και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει κανείς από αυτή.

Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε, το κλίμα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο με όλους τους συμμετέχοντες να έχουν πολύ καλή διάθεση.

Μετά το τέλος της δουλειάς, η Ελένη θέλησε να γνωρίσει καλύτερα τους νέους συνεργάτες της όπως τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Σάββα Πούμπουρα αλλά και να τα πει για λίγο με τους παλιότερους όπως είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Όπως γνωρίζετε ήδη, ο μεν κριτικός κινηματογράφου βρισκόταν την προηγούμενη σεζόν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και για χάρη της φίλης του Ελένης Μενεγάκη, ολοκλήρωσε τη μακρόχρονη συνεργασία του με τον Alpha προκειμένου να βρίσκεται δίπλα της σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Μόνο που σήμερα στο γεύμα της Ελένης, χρειάστηκε να φύγει νωρίς και έτσι δεν ήταν μέσα στο... πλάνο την ώρα που οι υπόλοιποι συνεργάτες τραβούσαν βίντεο το οποίο και ανέβασαν στα social media.

Όσο για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ανήκε μέχρι πρότινος στο δυναμικό της εκπομπής Πάμε Δανάη και μετακινήθηκε σε εκείνο της Ελένης Μενεγάκη με την οποία έχουν ισχυρούς δεσμούς φιλίας εδώ και χρόνια ένεκα και της μακρόχρονης συνεργασίας τους στο παρελθόν.

Όλοι μαζί λοιπόν βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στα Μελίσσια, πολύ κοντά στο σπίτι της παρουσιάστριας και αφού απόλαυσαν εκλεκτά πιάτα, κουβέντιασαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, χωρίς φυσικά να λείπουν τα πειράγματα και τα αστεία, κυρίως από τα αγόρια της παρέας.

Μάλιστα, ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε και ένα βίντεο από τη συνάντηση αυτή, επιβεβαιώνοντας ότι το κλίμα μεταξύ των συντελεστών της νέας εκπομπής της Ελένης είναι πάρα πολύ καλό, πριν καν κάνει πρεμιέρα.

Να θυμίσουμε ότι η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου και είναι φυσικό να την αναμένουν πολλοί φαν της παρουσιάστριας που ένιωθαν έντονη την έλλειψή της όλο αυτό το διάστημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved