Big Brother: Γκουντάρας: Πρόβες με την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα
Media

Big Brother: Γκουντάρας: Πρόβες με την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Big Brother Πρεμιέρα: Μία backstage φωτογραφία ανέβασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας από τις χθεσινοβραδινές πρόβες των συντελεστών του ριάλιτι εγκλεισμού, μόλις λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. 

Ο παρουσιαστής αναλαμβάνει δράση από σήμερα το βράδυ για να οδηγήσει αυτό το μεγάλο... καράβι του ΣΚΑΪ που ποντάρει πολλά στην τηλεθέασή του και την αποδοχή του από τον κόσμο. Μαζί με τη σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του σταθμού που τον εμπιστεύτηκε.

Στο μεταξύ, ο παρουσιαστής χθες το βράδυ μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της παραγωγής βρίσκονταν στις τελικές πρόβες μιας και σήμερα θα υποδεχτούν τους τηλεθεατές στο ολοκαίνουργιο πλατό του Big Brother 2.

Όπως ήταν αναμενόμενο και ακουγόταν εδώ και καιρό, η κεντρική καλεσμένη της βραδιάς και φυσικά πρωταγωνίστριας εκτός από τους 14 νέους παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, θα είναι η περυσινή νικήτρια Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η γνωστή δικηγόρος από την Κρήτη βρέθηκε στην Αθήνα από το αγαπημένο της νησί προκειμένου να δώσει το παρών στην λαμπερή πρεμιέρα που υπόσχεται και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας χθες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία backstage φωτογραφία με τον ίδιο και την Άννα Μαρία σε μεγάλα κέφια, γεγονός που προδίδει την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο πλατό του ριάλιτι.

Δείτε την παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved