Δυο ξένοι: Στα άκρα οι σχέσεις Μαρίνας – Κωνσταντίνου και η αλήθεια που αποκαλύπτεται
Media

Δυο ξένοι: Στα άκρα οι σχέσεις Μαρίνας – Κωνσταντίνου και η αλήθεια που αποκαλύπτεται

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Δυο ξένοι, η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και τη Μαρίνα συνεχίζεται, κι αυτό γιατί εκείνος είναι σίγουρος πως μεταξύ της αγαπημένης του και του Αίαντα δεν συμβαίνει τίποτα.

Κάτι, που όπως είναι φυσικό, εξοργίζει τη Μαρίνα. Στο μεταξύ, καταφθάνει στην Αθήνα η Ζωίτσα, η μητέρα της Μαρίνας και η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο. ‘Ολοι προσπαθούν να της αποκρύψουν την αλήθεια αλλά εκείνη δεν αργεί να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Οι υποψίες της επιβεβαιώνονται όταν συναντά τυχαία τον Κωνσταντίνο. Αυτή η συνάντηση είναι καθοριστική. Η Ζωίτσα ανακαλύπτει όλη την αλήθεια… η Ζωίτσα, με τα υπονοούμενά της και την έντονη αντιπάθειά της για τον Αίαντα, έχει αρχίσει να προβληματίζει το τρίο των “ενόχων”, αλλά και τον Κωνσταντίνο που ξαφνικά όπου βρίσκεται συναντά… τυχαία τη δαιμόνια Σαρακατσάνα. Οι προσπάθειες της Μαρίνας για να ρίξει στάχτη στα μάτια της μητέρας της αποδεικνύονται μάταιες και έχουν αντίθετο αποτέλεσμα.

Οι πάντες βρίσκονται προ της τελικής κατάρρευσης. Και σαν να μην έφθαναν όλα τα δεινά, φθάνει και το προσκλητήριο κατάταξης στον στρατό, του Τόλη. Η Ζωίτσα ανακατεύεται και σ’ αυτό και όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι είναι όμηροι της καπατσοσύνης της που τελειωμό δεν έχει… Τη στιγμή που η Ζωίτσα δηλώνει ότι φεύγει… όλοι φαίνεται να πετούν από τη χαρά τους, αλλά εκείνη έχει και πάλι τον τελευταίο λόγο! Τους ανακοινώνει ότι… για τα αποχαιρετιστήρια έχει κλείσει τραπέζι σ’ ένα εστιατόριο όπου θα κάνει τις δηλώσεις της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved