Big Brother: Το gossip-tv στην πρεμιέρα του reality! Οι νέοι παρουσιαστές, η Γραμμέλη και οι αλλαγές
Media

Big Brother: Το gossip-tv στην πρεμιέρα του reality! Οι νέοι παρουσιαστές, η Γραμμέλη και οι αλλαγές

Big Brother Πρεμιέρα: Με άκρως εντυπωσιακό τρόπο έγινε και φέτος η έναρξη του ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κακκαβά, έχοντας καταφέρει να τιθασεύσουν το άγχος μιας τόσο λαμπερής πρεμιέρας, αποδείχτηκαν από το πρώτο λεπτό οι πιο καλοί οικοδεσπότες. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί σε κάποια εκπομπή, έχοντας αποδείξει και στο παρελθόν πως συμπληρώνουν απόλυτα ο ένας τον άλλον on air.

Από τις πρώτες παρουσίες στο πλήρως ανακαινισμένο σκηνικό του Big Brother η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία μαζί με τους δύο παρουσιαστές θα αναλύουν τις σχέσεις των πρωταγωνιστών αλλά και όλες τις ιστορίες που θα αναπτύσσονται στο σπίτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προβολής.

Η γνωστή δημοσιογράφος, φανερά ανανεωμένη και εκείνη, από τα πρώτα κιόλας λεπτά της τηλεοπτικής κουβέντας της με τους δύο παρουσιαστές έδειξε να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος μαζί τους.

Όσο για το νέο σκηνικό του πλατό, είναι και αυτό άκρως εντυπωσιακό. To νέο... μάτι του Μεγάλου Αδελφού είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακό και προσδίδει νέο αέρα στο όλο σκηνικό.

Κοινώς, ό,τι είδαμε από το πρώτο λεπτό της πρεμιέρας του φετινού Big Brother δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Σε ό,τι αφορά τώρα τις ενδυματολογικές επιλογές τόσο των παρουσιαστών όσο και της Αφροδίτης Γραμμέλη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας κινήθηκε σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις ενώ η Νάταλι Κακκαβά προτίμησε για την περίσταση μία μαύρη αμπιγέ ολόσωμη φόρμα που ομολογουμένως της πήγαινε πολύ.

Όσο για την Αφροδίτη Γραμμέλη, επέλεξε ένα μπλε κοντό φόρεμα που είχε συνδυάσει με εντυπωσιακά πέδιλα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved